- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ....:Активия закуска <с мюсли>:....
Какво мислите за новата активия?Пробвали ли те я?Как ви действа?
--Мене лично много ми хареса макар хората да мислят че е безмислено да си я купуваш защото не си се наяждал хубава.И аз мислих така .Но като си я взех се оказа друго.![]()
Сеега съм я включила в менюто си за закуска.До сега ядох у нас ,но ще пробвам да ям и в даскало.При вас как е?
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Една тема е достатъчна!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
харесва ми, засища ме долу-горе
и е за предпочитане пред вафлите, солетите и т.н
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Мисля за нея същото, каквото си мисля и за плодовите активии - вкусна е, но си е чисто нишесте. Именно по тази причина и засища. Лично аз не бих я яла всеки ден. Бтв всичките видове на "Активия" ми оставят после в устата вкус на химикал, а ако ям истинско кисело мляко няма такова нещо. Можеш да си я ядеш, когато ти се прияде, ей така за кеф, но мисля, че би могла да започнеш деня и по по-полезен начин - сандвич, плод, кисело мляко, зеленчук, ако щеш..
Ми аз по принцип друго.Овесени трици или плод или нищо.
баба прати ягоди от село.рейа ги половината на къбчета дръгата половина истисквам и мачкам в киселото мляко (за да е розово но да имма и сочни парченца ягоди а не само изтискани) и бъркам.тава истинско плодово мляко (ама слагайте мнооооооооого ягоди за да е по розово и по сладко.не 2-3)
банната ;(
Ям мюсли ( нестле фитнес с мед и бадеми - ммм :P ) или плодове
Обикновено закусвам пълнозърнест сандвич с краставица, сирене и кашкавал.А относно Активията: пробвах я един път, не е нищо особено. Малко ми стана тежко на стомаха.
![]()
Аз не закусвам,но предпочитам корнфлейкс.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Солетки![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
и аз много обичам товаПървоначално написано от qsmin
![]()
а попринцип закусвам само кисело мляко![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
на мен много ми харесва тази Активия с мюсли и наистина много засища, но не закусвам с нея , а с ябълка или кафе![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
аз или закусвам мляко с мюсли или активия с мюсли. тая новата активия не съм я пробвала още
Заради нишестето еПървоначално написано от TheNewReligion
Предпочитам фитнес с мялко...
Fall down seven times..
Stand up eight.
И на мен така ми стана от АктивиятаПървоначално написано от TheNewReligion
А иначе закуската я пропускам.
airplanes..
Сестра ми яде Активия постоянно, всеки ден сигурно и е в менюто. Аз не мога - Активия съм пробвала и не мога да я ям, гадна ми е, всеки тип!
Направо ви се чудя как можете да изкарате на едно мляко за закуска или дори да я пропусните![]()
Задължително закусвам,иначе няма да мога да оцелея![]()
Нямам определена закуска каквото ми се преяде повече на месцето наблягам,защото мляко,филиики и плодовете само ме разяват повече,но зависи какво ще ми скимне.Взимала съм си Активия,но е ужасна
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ям всяка сутрин
като съм на режим - мюсли с мляко
като не съм - и други неща
само на мен ли ми се струва, че активиата се слузи и лигави (когато НЕ е развалена)
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Вие май си мислите,че е диетична![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз се наяждам от нея, хранителна ми се струва, напоследък всеки ден ям...Но предпочитам Активиа с плодове.
П.П. Не, не мисля, че е диетична. Но по-добре да ям Активиа, отколкото баничка.
Какво ти нишесте в Активия !Първоначално написано от Loshotia