- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ....:Активия закуска <с мюсли>:....
Амии .. не ми харесва![]()
Предпочитам мюсли , препечена филийка , кисело мляко ..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
попринцип като съм на даскало сутринта ... всяка сутрин УМИРАМ от глад и се засищам или с баничка или със сандвич![]()
:P Но ако не съм на даскало закуската я проспивам
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Мисля, че има, четох съставките преди време и с такъв спомен съм останала.Първоначално написано от terawatt
Дам, дам... схванах... Самата Активия е със зърнени култури...Първоначално написано от cHoCoLaTtA
Ям я само на училище и ми харесва.. но вкъщи предпочитам някоя филийка,фитнес или плод.
Предпочитам за закуска да ям активия, мляко, плодове .. отколкото тестените закуски и мазни неща в пликчета в лафките.
Харесва ми актвията закуска и всички други активии. Спокойно си ям в училище, не съм единствената и не се притиснявам. То пък кой знае какво.. Засищам се, пък и сега изобщо не ми се ядат други храни в тази жега![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Активията не е мляко.Не знам до колко е диетична, но е вредна.Просто за да я рекламират толкова често значи има нещо.Навсякъде ги отричат тези Данони и Активии само девойките в България, които са решили да поотслабнат, си мислят, че ще стане чудо като на рекламата.
![]()
Първоначално написано от Sunrisee
И аз мисля, че не е полезна, а и ако видите отзад съдържанието има околооо 5-6-7 Е с число, което значи, че е консервант.И значи има много консерванти.... изкуствена работа
![]()
Не е вредна, а има г/д разхлабително действие. И от нея не се отслабва, наистина! (потвърждавам казаното от теб). Аз я ям защото е по-добре отколкото пакет каквото и да било, вафла или закуска... Всеки сам избираПървоначално написано от Sunrisee
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
оффф всичко е вредно от всичко се мре! яжте ЛИСТА!
то густо, то пусто
много рядко си купувам Активия
по-скоро за да хапна нещо сладко;отколкото да ме нахрани ...не е нещо особено... а и никак не е полезна-пълна с консерванти
попринцип ям сандвич за закуска
или мюсли с мляко+ябълка
забелязала съм;че ако закуската ми е много лека или я пропусна особено ми става лошо до припадък или ме боли глава![]()
на мен ми е вкусна пък незнам....То вече всичко е вредно.... ега ти..
Абе не всичко е вредно.Обаче аз невиждам къде е разликата между една Активиа и една вафла,ако говорим за калорий.Пък и като цяло и двете са вредни няма какво да се лъжем.Иначе,да и аз ги ям,но рядко(вече) много захар слагат,особено в тази с мюслито.По-добре да си купя сладолед или малко шоколадче,ако ми се яде сладко,отколкото Активиа.С Активиа НЕ се отслабва!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Това е единственото мляко,което мога да ям,но са ми казвали че в Активията има някакъв антибиотик![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
днес полизах тази комбинация, това е ужасно, няма нищо по-добро от 1 сандвич с месце за закуска![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
апф , аз пък нямам навика да закусвам рано сутрин . Няколко пъти пробвах ии ... ми става едно гадно на стомаха .
Обаче тва ще го пробвам , струва ми се вкусно![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
вкусно?!?!Първоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
нямам навика да закусвам
в даскало ям основно солети, мляко или нещо сладко
сандвичи, дюнери, тостове, пици и т.н-НЕ!
Иначе не е нищо особено тази активиа.
2-3 пъти съм си взимала.
Даже и сега има 2 опаковки в хладилника, ама сигурно брат ми ше ги изяде...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Здравейте!
Аз много рядко ям Активия не защото е вредна, а защото не ми харесва.. като малка ядях много плодови млека и изглежда са ми омръзнали. Иначе като се замислете абсолютно всичко е вредно. Дори ако погледнете пакетчето на кафето 3 в 1 и то е пълно с всякакви боклуци.. не е само кафе,мляко и захари затова по-добре да си правиш кафе сам вкъщи, отколкото да пиеш това.. същата история е и със студения чай, соковете и т.н.
Винаги е по-добре да си правиш всичко сам, но в повечето случаи не е възможно..
Закусвам с филийки
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и аз това съм го чувала междудруготоПървоначално написано от billytalent
![]()
иначе днес опитах Активиа закуска
вкусна е