.

Виж резултатите на анкетата: Предпочитана закуска?

Гласували
173. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ...:Активия закуска (Новата):...

58 33,53%
  • ...:Препечена филийка и др.:...

39 22,54%
  • ...:Мляко и попара (нещо от този вид):...

5 2,89%
  • ...:Пропускам закуска:...

26 15,03%
  • ...:Друго:...

45 26,01%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    И аз я опитах днес за първи път... вкусна е горе/долу, но ми стана тежко след като изядох половината.
    Иначе предпочитам солетките за закуска
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    не закусвам едно, че сутрин нямам никакъв вкус в устата и последното нещо за което си мисля е ядене, а ако пък огладеня към 10.00 и после след като се наям се чувствам още по-гладна, с една дума закуската ми обърква целия ден
    One 21 GunS

ми аз закускава кус кус или овсени ядки или препечен ръжен хляб с прясно мляко

тая активия хич не ми вдъхва доверие - пълна с нишесте и други гадости

На мен много ми харесва, но я ям за междухраненията.Не става за закуска, малко е според мен...

Не се чудете мноо!!

-----Млечно кисел продукт с Bifidus Actiregularis и зърнен микс.

....Млечно кисел продукт съдържа:краве мляко,захар,мляко на прах,жива закваска:Lactobacillus bulgaricus,Streptococcus thermophilus,Bifidus ActiRegularis,

....Зърнения миск съдържа:царевичен флейкс 50 %(натрошени царевични зърна,захар,сол,малцов екстракт от ечемик,емулгатор,моно-и гиглецериди на мастни киселини) и пшеничен флейкс с добавени пшеничени трици 50 %(пшеница,захар,пшеничени трици,малцов екстракт от ечемик,емулгатор,моно-и гиглецериди на мастни киселини )
    ---Съдържа глутен .Може да съдържа следи от соя,сусам,фъстъци и други ядки.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Една активия на ден,като част от разнообразното и балансираното хранене,помага за регулиране н анередовния стомах.

Тези данни ги има на всяка активия закуска.Не мисля че има нишасте????????????????
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Ооо аз съм голяма фенка на активия закуска В даскало доста често си вземам,но не я ям само за закуска ами за когато си искам Вкусна е само че кофтито е че е доста малко и не наяжда добре.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Аз пък пропускам закуската

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    няма нищо по-добро от 1 сандвич с месце за закуска

Pospalanka, то и по кофичките на киселите млека пише, че имат млечна закваска и българикус бациликус, ама на теб ти блъска на нишесте, нали? И за Нестле Фитнес казват, че вталявало за 14 дни, ама всички знаем, че якото нагъване на шоколадов корнфлейкс не води до бързото отслабване и стягане, както заблуждават по рекламата, ами само си ебаваш организма, тъпчейки се само с един вид храна. Като те гледам каква си наивна, сигурно преди да ми прочетеш поста си го вярвала и това за Нестле Фитнес.

Иначе обичам от време на време да ям Активия. Готино е, докато я хапваш, после гадния вкус на химикал в устата остава и е противно, бях си написала мнението и по-назад в темата. Не е нормално истинско кисело мляко(понеже Активията се води вид такова) да е абсолютно гладко(демек да няма бучиците, които има обикновеното кисело мляко) и да е гладко като крем. И онзи вкус на химикал идва от това, че е блъскано с консерванти и Бог знае още какви гадости, но не и с нещо полезно. Когато ми се дояде Активия, си вземам САМО И ЕДИНСТВЕНО от онази, плодовата. Има истински парченца плод и е супер готино. + че е голяма кофичка и аз нямам проблеми със засищането. Изводът е, че Активия бих яла за десерт, набързо сутрин/по обяд, когато съм много гладна, а нямам много време, но не бих я включила в менюто си като средство за спомагане в свалянето на излишни килограми, т.е като нещо полезно и здравословно.

Град
    У нас Си (=
    Тия мюсли са такъв боклук и са толкова вредни. Плодове, които слагат примерно са плодове, колкото и в плодовите желирани бонбонки има витамини, а онова, което се води за овесени ядки, са си пресирано зърно. А колко захар имат само... Овесената каша е много по-полезна. Чудя се колко акъл имат тези, които се тъпчат с мюсли и "диетичните" нестле фитнес и се чудят защо не слабеят примерно.

Овесена каша(с вода, не с мляко *puke*) с настъргани краставица и кашкавал RLz

Активията не е лоша, хапвам си от време на време. Напоследък нямам апетит и ям по-често. Но когато съм гладна, предпочитам да хапна нещо по-засищащо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не винаги закусвам, но по принцип не ям едно и също всеки ден. Понякога препечени филийки, друг път кисело мляко с пшеничени ядки, от време на време нещо сладко и така. Тази новата Активиа не съм я яла още

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Pospalanka, то и по кофичките на киселите млека пише, че имат млечна закваска и българикус бациликус, ама на теб ти блъска на нишесте, нали? И за Нестле Фитнес казват, че вталявало за 14 дни, ама всички знаем, че якото нагъване на шоколадов корнфлейкс не води до бързото отслабване и стягане, както заблуждават по рекламата, ами само си ебаваш организма, тъпчейки се само с един вид храна. Като те гледам каква си наивна, сигурно преди да ми прочетеш поста си го вярвала и това за Нестле Фитнес.
    Не съм тръгнала да отслабвам не ми и трябва.Просто всички казват ,че имало нешасте.Там поне не пише така незнам .Мислете какво искате.И просто исках да разбера колко хора я предпочитат а не това какво имало и какво нямало и дали се е отслабвало.Разбирасе никой не е малоумен да яде само това.
    Не карай пил !

А и едва ли някой си мисли че може да свал килограми.Излишно пише за нередовен стомах.А колко то фитнеса.Не съм яла никога .Но и не мисля че ще сваля килограми.Просто предпочитам Активия пред мазни банички и пици и там какви ли още не глупости.Нека помислим реално по-добре ли един чипс,баничка или тем подобно .От колкото едно мляко.Няма значени какво.Дали активия или нещо друго(ЛИчно в Мизия-милк съм попадала на мляко вътре като тесто(т.е тъпкано с нишасте)? ).Все пак ви благодаря за отговорите .
    Не карай пил !

Единственото мляко което става за закваска е домашното и верея другите са боклуци като тези на данон
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ..не закусвам ;]
    ако закусвам то е много рядко и всеки път различно.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    КОнете ядат овес.

Аз на закуска ям по 4-5 яйца със сирене и сметана (заксвасена с подправки и чесън), или по 2-3 пържоли.
    Grumpy old madman

истинско кисело мляко
    истинско кисело мляко вече няма такова нещо в българия ...
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Кефи ме но обикновенно пропускам закуската.
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    истинско кисело мляко
    По магазините може и да няма ...

онзи ден си взех и щях да си изповръщам червата...стана ми много гадно и е хвърлих и ся като видя сестра ми....че яде такава гадория и ми се гади....
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    истинско кисело мляко
    всъщност единственото мляко което става за закваска е верея, тоест не е като боклуците а.к.а мляко на данон
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    София
    Обикновено не закусвам, обаче сега видях, че мама я е купила и ще я пробвам... След малко ще кажа дали ми харесва

Нищо по-различно по вкус от кисело мляко, наблъскано със захар.

vsi4kite aktivii sa mn vkusni kogato moga qm :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си