- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ....:Активия закуска <с мюсли>:....
нямам навик да закусвам..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
От всичките видове активии новата ми харесва най-много и почти всяка сутрин ям.
Иначе не обичам кисело мляко,но тази има по-различен вкус,за разлика от другите-
повръща ми се от тях.
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Новата активия е вкусна,но нещо и липсва.Иначе предпочитам нея..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Пред 1-2 месеца я пробвах, но ми става тежко като я ям![]()
Обикновено пропускам закуската, но ми се е случвало да хапвам Активия с мюслиВсъщност не бих отказала препечени филийки с маргарин и сиренце :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
активия закуска.
Running is my drug and I am overdosed ..
хубава е , ама аз като като изям половината и ми става тежко ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Активиата с мюсли много я харесвам... не е вярно, че не наяжда... точно обратното... тъкмо, че е малко и наяжда и не натоварва стомаха... а по принцип за закуска ям кисело мляко с някакво мюсли или кисело мляко с бисквити... ейтакива неща... не, че друго ами ме мързи да си правя разни сандвичи и филии...![]()
Първоначално написано от TeenSpirit
+
иначе ми харесва да![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
не ям такива неща
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Абе и аз не ям такива неща,ама тази седмица постоянно пътувах и само това си харесах за ядене в магазините,може да е всякаква,ама е много по-добре от фаст и джънк фууда все пак.Първоначално написано от lazzza
![]()
не ми допада новата Активия ..
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Не ми е особено вкусна, но я ям 2-3 пъти в седмицата. През останалото време - плодове, сладкиши. Ям и ядки, чипсове..
Мноого я обичам. Мислех си, че не е засищаща, но ми е напълно достатъчна. Аз попринцип ям кисело мляко с корнфлейкс (като този на активиата - по светлия, те нали са два вида), но ми е малко киселко...Абе супер си е![]()
В училище я ядях сега не толкова. Наистина засища и е много вкусна. Ама на някои мои приятелки им се гади от нея![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
почти всяка сутрин закусвам с активия с плодове и ми е напълно достатъчна за да съм сита до обяд.
Eeми много е добра само че я ям към обяд като десертче много е вкусна но последните три лъжички и ми става доста сладко![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
аз предпочитам да хапна филийка на тостера, щото тея корнфлейксчета ги ядох 1 седмица и след 1 час бях гладна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
пропускам или хапвам от нещо 2-3 хапки
зависи дали съм гладна
ами ям я почти всеки ден за закуска, а през другите дни пак актвия, но с плодове и няма такова нещо да огладнявам 20 минути след като я изям![]()
ми хубава найистина даже преди малко си купих![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ