- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отсъствия от училище
Здравейте значи имам около 250 извинени oтсъствия. Възможно ли е да ме оставят на изпити по всички предмети заради тези оцаствия или само така си говорят моля кажете че съм много притеснен.![]()
оцаствия
Интересна дума
ще я потърся в речника
пп: Да не си бягал от 1-ви клас до са?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
11 клас съм. Отсъствията са от 2 срок.
Първоначално написано от DjBaloon
Като я намериш, да ми я кажеш и на мен, че в моя речник я няма.![]()
![]()
Иначе, да, може да те оставят на изпити. Зависи от какво са ти отсъствията.
Оцъствия, оцаствия !? Личи си, че не си влизал в часовете по български език, най-вече!![]()
1. Пише се оТСЪствия ...
2. За 250, аз ако бях директор на училището ти, веднага бих те изгонила ... Не да повтаряш, не да ходиш на изпити, а просто да те изхвърля.
3. Дано цяло лято правиш изпити и се научиш да пишеш правилно! Аман от вас ... да си беше седнал на задника в час нямаше да имаш 250 неизвинени ..![]()
при толкова
така наречени "оцъствия"
би трябвало да си изключен
а родителите ти да са уведомени 5 пъти
Интересно ми е дали го казва "оцъствие"
фъфлещо ми звучи![]()
Извинявам се за грешката ползвам abv кирилизатор че нямам Flex Type
Ами поне сега последните 20 дена не бягай, че да ти пишат по някоя оценка. Има реална възможност и на изпит да останеш, да.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
един от моя клас има над 500![]()
Ти си направо за изключване бе, мой човек...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Тъпани такива ! Във предишното ми даскало през година имах 250 отсъствия и нищо не са ми казвали ! Нема за кво да се притесняваш !Btw: Защо винаги на всяка тема пускате по 20-30 спама не мога да разбера ? Пише се така не така... аз ако бях щях да направя това онова... да не си го правил... аман вече човека ви пита нещо .. а не дали е написал правилно думата или какво бихте направили ако вие бяхте директор !
Една моя приятелка има 300 и нещо .. Аз имам около 200 .. заплашвали са ме изпити,особено по химия,но според мен основно си говорят,повечето ги мързи да си губят от почивката ,заради теб.Но си е и до учител .. И все пак .. последните дни си ходи на училище да си изкараш оценките,има още около 2 седмици,ще издържиш някак![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
По законПървоначално написано от LiLGrizzly
над 100,без ПРОТОКОЛ
фърчи
Аз уча ( т.е. вече завърших :P ) в езикова гимназия..Не искам да те плаша,но при нас максимумът,който можеш да си позволиш с извинените отсъствия е 180.Ех,да се надяваме,че не във всяко у-ще е така...![]()
Само от мачове имам 120Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Само ще спомена, че ОТСЪСТВИЯТА<<<<<Така добре ли е? Са Извинени.Първоначално написано от cherubic
![]()
Не знам защо мислите, че е гордост това като обяснявате как в училищата не се спазват законите?Първоначално написано от term0t0
Всъщност е точно обратното
забелязвам че с някаква гордост съобщавате колко извинени отсъствия имате![]()
Аз пък имам 135 и какво...Нито са ме изключили,нито нищо...
По принцип над 100-150 (зависи от училището) трябва да караш изпити,отделно учителите(или поне нищожна част от тях) следят за отъствията в техните си часове ии ако надвишиш някакъв процент-пак изпит. Обаче почти всички се разминават с предупреждения и забележки..иии май от децки. Говори с класната ии не отсъствй поне сега накрая
при нас е така: ако по някой предмет имаш повече от 25% отсъствия, учителят има право да те прати на изпит, но много е трудно да ги издържиш (поне ти)
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Казах го като отговор на това че над 100 хвръчишПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ох, съжалявам, че те нападнах така безпричинно, очевидно...Първоначално написано от Radev91
Ами, ако са ти извинени не виждам къде е проблема?! Не би трябвало да правиш изпити или някакви допълнителни тестове, освен ако имаш много малко оценки и те не ти позволяват да завършиш като хората ... нз. Да не философствам и аз много, много ... голяма съм разбирателка![]()
С оценките изоставам с 1-2 но за 2 седмици мога да ги наваксам само отсъствията ме притесняват.![]()
Зависи много и от самото даскало.Принципно не ми се вярва.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Az imam 134 otsastviq i sam po4ti oformena po vsi4ko dali 6te me ostavqt na izpit