.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Отсъствия от училище

Здравейте значи имам около 250 извинени oтсъствия. Възможно ли е да ме оставят на изпити по всички предмети заради тези оцаствия или само така си говорят моля кажете че съм много притеснен.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    оцаствия
    Интересна дума
    ще я потърся в речника

пп: Да не си бягал от 1-ви клас до са?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

11 клас съм. Отсъствията са от 2 срок.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    оцаствия
    Интересна дума
    ще я потърся в речника

пп: Да не си бягал от 1-ви клас до са?

Като я намериш, да ми я кажеш и на мен, че в моя речник я няма.
    Иначе, да, може да те оставят на изпити. Зависи от какво са ти отсъствията.

Оцъствия, оцаствия !? Личи си, че не си влизал в часовете по български език, най-вече!
    1. Пише се оТСЪствия ...
    2. За 250, аз ако бях директор на училището ти, веднага бих те изгонила ... Не да повтаряш, не да ходиш на изпити, а просто да те изхвърля.
    3. Дано цяло лято правиш изпити и се научиш да пишеш правилно! Аман от вас ... да си беше седнал на задника в час нямаше да имаш 250 неизвинени ..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    при толкова
    така наречени "оцъствия"
    би трябвало да си изключен
    а родителите ти да са уведомени 5 пъти

Интересно ми е дали го казва "оцъствие"
    фъфлещо ми звучи

Извинявам се за грешката ползвам abv кирилизатор че нямам Flex Type

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами поне сега последните 20 дена не бягай, че да ти пишат по някоя оценка. Има реална възможност и на изпит да останеш, да.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    един от моя клас има над 500

Ти си направо за изключване бе, мой човек...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Тъпани такива ! Във предишното ми даскало през година имах 250 отсъствия и нищо не са ми казвали ! Нема за кво да се притесняваш ! Btw: Защо винаги на всяка тема пускате по 20-30 спама не мога да разбера ? Пише се така не така... аз ако бях щях да направя това онова... да не си го правил... аман вече човека ви пита нещо .. а не дали е написал правилно думата или какво бихте направили ако вие бяхте директор !

Една моя приятелка има 300 и нещо .. Аз имам около 200 .. заплашвали са ме изпити,особено по химия,но според мен основно си говорят,повечето ги мързи да си губят от почивката ,заради теб.Но си е и до учител .. И все пак .. последните дни си ходи на училище да си изкараш оценките,има още около 2 седмици,ще издържиш някак
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Тъпани такива ! Във предишното ми даскало през година имах 250 отсъствия и нищо не са ми казвали ! Нема за кво да се притесняваш ! Btw: Защо винаги на всяка тема пускате по 20-30 спама не мога да разбера ? Пише се така не така... аз ако бях щях да направя това онова... да не си го правил... аман вече човека ви пита нещо .. а не дали е написал правилно думата или какво бихте направили ако вие бяхте директор !
    По закон
    над 100,без ПРОТОКОЛ
    фърчи

Аз уча ( т.е. вече завърших :P ) в езикова гимназия..Не искам да те плаша,но при нас максимумът,който можеш да си позволиш с извинените отсъствия е 180.Ех,да се надяваме,че не във всяко у-ще е така...

Град
    морската столица
    По закон
    над 100,без ПРОТОКОЛ
    фърчи
    Само от мачове имам 120

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Оцъствия, оцаствия !? Личи си, че не си влизал в часовете по български език, най-вече!
    1. Пише се оТСЪствия ...
    2. За 250, аз ако бях директор на училището ти, веднага бих те изгонила ... Не да повтаряш, не да ходиш на изпити, а просто да те изхвърля.
    3. Дано цяло лято правиш изпити и се научиш да пишеш правилно! Аман от вас ... да си беше седнал на задника в час нямаше да имаш 250 неизвинени ..
    Само ще спомена, че ОТСЪСТВИЯТА<<<<<Така добре ли е? Са Извинени.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    По закон
    над 100,без ПРОТОКОЛ
    фърчи
    Само от мачове имам 120
    Не знам защо мислите, че е гордост това като обяснявате как в училищата не се спазват законите?
    Всъщност е точно обратното
    забелязвам че с някаква гордост съобщавате колко извинени отсъствия имате

Повече от фен
    Аз пък имам 135 и какво...Нито са ме изключили,нито нищо...

По принцип над 100-150 (зависи от училището) трябва да караш изпити,отделно учителите(или поне нищожна част от тях) следят за отъствията в техните си часове ии ако надвишиш някакъв процент-пак изпит. Обаче почти всички се разминават с предупреждения и забележки..иии май от децки. Говори с класната ии не отсъствй поне сега накрая

при нас е така: ако по някой предмет имаш повече от 25% отсъствия, учителят има право да те прати на изпит, но много е трудно да ги издържиш (поне ти)
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    По закон
    над 100,без ПРОТОКОЛ
    фърчи
    Само от мачове имам 120
    Не знам защо мислите, че е гордост това като обяснявате как в училищата не се спазват законите?
    Всъщност е точно обратното
    забелязвам че с някаква гордост съобщавате колко извинени отсъствия имате
    Казах го като отговор на това че над 100 хвръчиш

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от Radev91
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    1. Пише се оТСЪствия ...
    Само ще спомена, че ОТСЪСТВИЯТА<<<<<Така добре ли е? Са Извинени.
    Ох, съжалявам, че те нападнах така безпричинно, очевидно...
    Ами, ако са ти извинени не виждам къде е проблема?! Не би трябвало да правиш изпити или някакви допълнителни тестове, освен ако имаш много малко оценки и те не ти позволяват да завършиш като хората ... нз. Да не философствам и аз много, много ... голяма съм разбирателка

С оценките изоставам с 1-2 но за 2 седмици мога да ги наваксам само отсъствията ме притесняват.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Зависи много и от самото даскало.Принципно не ми се вярва.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Az imam 134 otsastviq i sam po4ti oformena po vsi4ko dali 6te me ostavqt na izpit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си