Здравейте, имам една приятелка(най-добра)на 10 е.Скачала на леглото все едно прави...И дядо и я е видял.След време, може би години не зн точно я попитал защо го е правила(всъщност не знам точно кога я е питал, и аз се обърках но да кажем, че е така) и тя отговорила, че иска да разбере някои работи.Той и казал че м/у тях няма да има повече тайни.влезли в малка стая която нар. дупка увеличили музиката и се съблякъл.Казал да наплюнчи ръката си и да му пипне...Но тя взела вода и го направила с парцал и вода.Облизал я по врата казал че е първа стъпка.После и бръкнал долу (знам че има мн глупости.Направо ми се гади)и и разтривал...Казал че когато иска може пак. Казах на най-добрите ми приятели които всъщност са и нейни най-добри.После каза на други.решихме да кажем на техните.Отидох вечерта да нося семките които беше забраила вън Тя вика няма да излезна ето баща ми.Аз н му казах трябва да говоря с майка и.И продължих: Трябва да казжа нещо обаче за сега ще премълча.Той вика ама за нея ли?!Аз казвам да итой вика ще те утрепя.И той и казва същото и мойта фр хукна по стълбите.Аз се разревах не са държах на краката си отидохме да викнем момчето с което са било по-отдавна фрта обаче беше късно е не мн ама пак 20 и 40 някъде Момчето понеже я познава от по-отдавна не и вярва казва че е жадна за внимание. и аз знам че мн лъже и ми казва тайните.Та да се върна на въпроса.Да кажа ли всичко.Тя каза че е сложила край!