- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е?!?!
Еми с едно момиче решихме да правим секс но понеже нямах презервативи и решихме само да я лижа ама имах гноина ангина и са се чудим дали ако гнои е попаднала в женския и полов орган може да е забременяла????
Моля искам сериозни мнения без ебавки!
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Изключително НЕоригинален сиПървоначално написано от Lyubomn7
![]()
Come out, come out wherever you are...
Дай ми компетентен отговор защо на тази тема да ти отговоря със сериозен отговор, когато темата е ебавка ? Ако им обесниш, ще ти дам отговор, ако ли не ще те изебавам хубаво![]()
De-Phazz - Anchorless
близнаци...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А бе не е ебавка са и закъснева и мн се притесняаам... кво да права???
TeenID
Гръмни се
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако тва е единствения начин да не стана баща ще го направя !!!Първоначално написано от Extremescream
TeenID
абе ти добре ли си или просто си малоумен ?![]()
Прави се на оригинален...И се проваля с гръм и трясък
Аз те съветвам да си направиш операция за смяна на пола и да станеш майка, не бащаПървоначално написано от Lyubomn7
![]()
А бе удирала ме е малко лигнята... И нема кода праа добре спирам край!!! нема поече да пускам такиа темиИскаше ми се да се посмея малко вие ме разочаровахте... Ама ша ви простя що сте ми приятели аиде от мене да мине {}{}{}
TeenID
Разбирам, че искаш да се гавриш с необразованата паплач, но си твърде ограничен за да го направиш смешно !!! Аман от разбирачи!!!! Ако бях модератор, такива като тебе как хубаво щях да ги санкционирам !!! Защо си въобразяваш, че като се избъзикаш с хората, които все пак са притеснени (колко и малоумни теми да са пуснали) се мислиш за "голямата работа" ?? Не струваш пичага ! А пък ако се гръмнеш, ще направиш голяма услуга и на форума и на света ! Успех !!!
De-Phazz - Anchorless
Теб с всеки следващ пост все повече те харесвам.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Удоволствието към теб е също толкова голямоПървоначално написано от Extremescream
![]()
De-Phazz - Anchorless
Винаге см се чудел защо немога да открия точната емотикона където човечето се бие през челото може и да я има ама не ми се търси са. Извинявайте няма да ви притеснявам и да ви съкращавам така ценното време.
TeenID
Първоначално написано от Lyubomn7
Айде сега пиши на някой мод да ти заключи темата или по-добре направо да я изтрие и следващия пък като те хване лиготията гледай да си по-оригинален
![]()
Не бе разбери аз нямам против разните теми "ебавка"... И без това тая вечер е доста скучна, има 3-4 нови теми и то за по 2-3 реда и готово ... Напиши нещо оригинално, нещо да се посмеем, да се поебаваме взаимно с някой или нещо такова ... Но така просто да ти "хрумне" няква простотия и да я напишеш, само флъдиш форума ....
De-Phazz - Anchorless
А предполагам че след малко ще я истрият... ебати кво ми беше до са забавно виа ми убихте настроението... Мисла да спа че и без тва см болен. Лека мека и мн мечки
TeenID
и все пак може би искаш да получиш отговора си?
ами не,няма никаква вероятност да е бременна![]()
С гнойна ангина надали некоя мацка ще се навие да я ближеПървоначално написано от POLLINA
![]()
De-Phazz - Anchorless
А мани др-то са в момента верно имам ангина аз от тука ми се роди идеята... Край повече нема да пиша спим!!!Първоначално написано от Vichko0o
TeenID
посмяхме ти се, айде спи спокойно вече.Първоначално написано от Lyubomn7
![]()