.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да я овлажня по най-добрия начин за 1-вия път

Как да я овлажня по най-добрия начин за 1-вия път. Помогнете моля ви, защото тя е слаба и си мисля че ще я боли много и скоро може да стане секса

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Мииииии, баа... Такива теми хиляди бе човек, пусни си малко търсачкатаи ще разбереш ...
    Но тъй и тъй няма какво да правя ще ти драсна 2 реда
    Играй си с нея (в смисъл любовните игри) гледай да я възбудиш на МАКС !!! Ако мадамата има проблем с овлажняватено - купете си лубиркант!
    Оближи я хубаво... Нещо важно за което мисля, че не всички ще са съгласни но по лесно ще ти е... ОТВОРИ Я С ПРЪСТ !!!! Когато вече усетиш, че е много мокра и, че "шушката" и е "поразцъфтяла" бавно и нежно си вкарай пръста! Малко по малко не да го мушнеш като стотинка в касичка ... И си поиграй малко с пръсти да стане по широчко. Евентуално ще има кръв (може да се наложи да почиствате) евентуално ще има болка било то силна или слаба и евентуално първите пъти (най-вече самия първи път) ще трябва да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЖЕН И БАВЕН !!!! Не натискай ако я боли ! Не я притискай ако не и харесва и т.н ! Успех дано си ме разбрал какво имах в предвид... Ако нещо не ти е ясно питай
    De-Phazz - Anchorless

ами благодаря тя е много слаба в смисъл аз не съм правил секс ама други работи да и може да се каже че имам някакъв опит но вие разбирате повече от мен трябва да си играя с нея и да я лижа това ще я предразположи ли

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    е кво значение има дали е слаба или не?? мислиш че по - пулните не ги боли ли? то си е индивидуално.. и ако няма да скачаш върху нея и да правиш салта и др. акробатични номера няма проблем колко килограма е.. иначе до колкото знам най - добре е да е влажна ама те горе са ти обяснили как :P

Cruel Intentions

То и това с болката (макар че съществува) е малко преекспонирано , значи гледай да не бързаш да си вкараш члена в нея , поразтии я между краката лекичко , ако желаеш лижи я по-продължително , поиграй си с гърдите и целуваи и пъпчето отдели 30 минути поне за да я предразположиш като отвреме на време и задавай въпроса как се чувства , харесва ли и , обаче виж да не вземеш сега точно това , което ти пиша или което някой друг ти пише да правиш , просто това ти е като за да разбереш общо заето какво се случва аз съм бил с девствено момиче и знам какво е , няма нищо страшно. Бъди нежен , направи се на любовник като тия по филмите , отдели и време и всичко ще е наред , успех ти желая!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от JorkoBaBy
    ами благодаря тя е много слаба в смисъл аз не съм правил секс ама други работи да и може да се каже че имам някакъв опит но вие разбирате повече от мен трябва да си играя с нея и да я лижа това ще я предразположи ли
    За всеки случай постави наблизо една бутилка олио БИСЕР

Youth_boy mersi za suwetite nadqwam se i az wsichko da e uspeshno

най-добрият начин е да си купите лубрикант
    щом е девствена, значи овлажняването не трябва да те тревожи
    оралната любов ще свърши идеална работа

Еми в суха путка кур не влиза ест че треа да я овлажниш

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka

Лубриканта тя като няма да иска да го използваме апък и няма да иска орална любов

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ^Като не иска нека я боли

Еми обясни и, че така няма да я боли и , че е за нейно добри, кажи и, че искаш да я пазиш ио да не я нараняваш ... жените сме малумни създания - прайм всичко за дъФка и на всичко се вързваме.... по един или по друг начин. Но определено си изисква дълга любовна игра ... и случайно като успеш да го вкараш да не тръгнеш да викаш и да пищошш - Еййй стана

:P Успех ;]
    I HATE FAKE TATTOOS AND FAKE PIERCING IDIOTS ....

Град
    Maina Town
    Нямаш си на идея колко много може да я успокоят въпросите "така боли ли те?" "как се чувстваш?" "така добре ли е?" ... Всяка мадама има нужда от внимание.. а за сефтето и още повече внимание... Първо според мен с думи я накарай да не се притеснява щото ако е притеснена няма да се отпусне и ще я боли повече, а после с действия дано успееш да направиш първия й път запомнящ се (с добри чувства ест) Успех! :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

еми като неще ръгаи и го в анала и ше происка ;д

+ 1
    Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    изхрачи й са

тури и маркуч у тундрата

еиии аман от тъпи малолетни пишлиовци новаци! - не става дума за автора

не я ближи

Ми лубриканта най-много ще ти помогне но нетрябва да се тревожиш чак пък толкова.Няма да се изложиш и да я разочароваш A относно болката то при всеки е различно може да я боли дори и да я намажеш...

ех как ви се ще орална само да ви правят на вас женскитееее и после ако може да се измъквате от лапането екстра
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality

ех как ви се ще орална само да ви правят на вас женскитееее и после ако може да се измъквате от лапането екстра
    ех колко навътре в задника ти е главата
    изтрих четири реда обидни думи
    само за да не ни гледат сеира

в грешка си
    да те информирам, че свирката вече не е табу
    ако на теб все ти отказват това е отделен проблем
    поне 80% от нас нямат нищо против нея
    но е късно и ми се спи и не смятам да навлизам в подробности
    ако имаш нещо да казваш пиши на лс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми