- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към Момичетата Скредж с Език или Секс
Към Момичетата Скредж с Език или Секс !!!
Абе брато не съм момиче ама ей сега забелязах втората ти тема , виж сега няма такива работи свирка или секс , шпакла или секс , всички тези неща е хубаво ако се правят преди сексът , така наречената любовна игра може да ги включва така е по-възбуждащо и за теб и за нея.
Естествено че има момичета които не обичат да правят свирки както предполагам има и момчета които не обичат да лижат но тези хора са малцинство и от двата пола така че ... Надявам се разбираш ме !
твърдо СЕКС...туй скречовете са такава простотия....
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
сееексссссс![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Въпреки, че никой не го отбеляза казвам, че не е скредж, а скреч идва от английската дума scratch, което означава драскам, дращя, драсвам, одрасквам, надрасквам, чеша (се). И по аналогия се употребява като докосване, тоест скреч. Но автора май го е употребил в смисъл на кунилунгус, което не е правилно![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
секс
Как само едното бе!!? Вие чувате ли се... ПЪЛНА програма.. свирки, лизане... и после яко секс!
Не си падам по "скречове" ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Зависи какво ми се иска на момента![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Боже колко ми е позната тая дума.. кой ли др. я е ползвал...Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Cruel Intentions
И кой е другияПървоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз не мога да разбера защо му казваш " скреДЖ с език " първо е скреЧ и второ вика му се лизане за по лесно ...![]()
та така де и двете ги предпочитамзависи обаче от човека който го прави , тра да има опит за да знае къде лиже ... все пак
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...