- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли момче?
Според вас има ли момче,което да има приятелка,която много обича и никога да не погледне друга(всмисъл да я загледа докато приятелката му не е снего или пък дори да е с него).Ясно е че всеки втори заглежда,но според вас има ли и такива,които никога не биха го направили?![]()
Не,очите са създадени за гледане,кой може да ги спре?
Може би лювовта или пък израза ''той има очи само за нея'' не съществува?![]()
няма такиваПървоначално написано от BenightedGirl
това е тъпо
да внимавам накъде поглеждам като съм навън ли? случайно да не погледна друо момиче?![]()
![]()
![]()
![]()
Неее,но просто да не желае да вижда друга..
Едва ли .. Момичетата сме същите,когато видим хубаво момче го заглеждаме .. Поне повечето ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Абе бате ти чуваш ли се кво пишеш бе ...
Има ли куче което чука само една кучка ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
дори и да има такова нещо то би било временно, примерно някви дни или седмици, но смятам че е напълно нормално да се заглежда подруги.. с епак има и по карсиви от приятелката му, но това не ги прави по предпочитани...
а и ние момичетат се заглеждаме... че дори и си мислим за други.. но това не значи че не си обичаме човека до нас..Аз например за 2 год връзка.. съм имала моменти в които никои не може да ме впечатли освен моя чпвек, но е имало и момнети когато съм искала друг.. тва с чуждите е моментно желание... ако има любов с другия
Ей начи...като че ли ако гледаш някой,значи не обичаш гаджето си![]()
![]()
Едва ли има човек,който да не поглежда към нещо,което му влече погледа :Ь така да се каже...
+1 Очите все пак са за да гледамеПървоначално написано от Cathylicious
:P
явно моя приятел ме лъже..Въпреки че ние всичко си споделяме и сме заедно вече година и половина..И ако това е от значение не сме имали полов контакт все още щтото съм на 14 ама..ще видиме до колко ще се чака..![]()
+1Първоначално написано от CuteBaby
нека си гледа само да не е в мое присъствие
(и да остане само с гледането де!)
Много точно казано..Първоначално написано от dragonfly92
![]()
Според мен няманяма нищо лошо в това да гледаш,но пък да не се прекалява
гледай ,но не пипай
![]()
Какво лошо има в това да погледнеш някого.Всеки обича да гледа хубавото.А и с един поглед към друга една сериозна връзка не приключва...
Мда,нека си гледа,нали е с менПървоначално написано от pLqmi92
![]()
+10000Първоначално написано от Punisherrr
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Аз по тоя израз " да погледне друга " разбирам примерно да се забие с някоя или е така за една нощ.. И не ми се вярва да са много тези , които не го правят
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
emi az kato si imah priqtelka mnogo si q obichah i ne poglejdah drugaako shte i nai krasivata da e
ne gledah drugite momicheta
![]()
Pfffnqma takova ne6to,AKO E TAKA e po skoro nenormalno ot kolkoto obratnoto.Neka gleda za da znae kakvo ima i ako ne go ocenq 6uta i do tam
nqma lo6o da gleda samo da e do tam,da ne gi iska)
![]()
ИМА
ИМА
ИМА
ИМА
ИМА
![]()
УБЕДЕНА
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ама очите на момчетата са за това... да гледат ...![]()
![]()
Моето правило е "Гледай, наслаждавай се... но не пипай!"![]()
... до сега не съм срещтанла момче, което да не гледа ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ГРЕШКАПървоначално написано от BenightedGirl
Ясно е, че всеки заглежда!
Може и в различни етапи от връзката си
може и постоянно
няма такова животно, като това, което описваш
очите са, за да се плакнат
гледаш, но не пипаш!!!