- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- молив за очи
значи досега съм използвала очна линия и си мислех да си взема молив но се чудя коя марка мислех си за MaxFactor
едит:+цена ако може![]()
Ако мислиш молива да го слагаш над клепача като очна линия...по-добре недей. Размазва се бързо и стои по злеПървоначално написано от 130995
Най-добре си е очна линия над клепача, молив под него + спиралка и става супер![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ами за Max Factor незнам, но в Avon има един много хубав молив, който има и апликатор аз такъв ползвам и мисля че беше около 7 лв. Но наистина не си го слагай вместо очна линия, а отдолу.![]()
airplanes..
eee shto da ne e kato o4na liniq, az si go slaam na gorniq klepa4 sus podhodqshtite senki i spirala stava super![]()
За горния клепач,наистина по подходяща е очна линия,а ако използвате молив е по-добре да е твърд,а не от тези меките,защото те се размазват след 5 минути.
и се размазва супер бързоПървоначално написано от annamari
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ами защото адски бързо и гадно се размазва.Първоначално написано от annamari
airplanes..
просто ми препоръчайте някоя марка и цена пък аз ще видя как ще го сложа![]()
Ами нали ти казах- Avon, от Jillian Dempsey,professional kohl,има и апликатор. Много е хубав. В сегашния каталог е 5,90 лв.
П.П.: Във сайта на avon има онлайн брошура, там го виж на стр 7![]()
![]()
airplanes..
мерсиПървоначално написано от twilightHeart
![]()
Няма защо!Първоначално написано от 130995
![]()
airplanes..
Ми моят също се изтрива много бързо-пробвала съм Golden Rose,Impala, Trendy..Сега съм набелязала Eveline..имат всякакви видове и дори очна линия-молив която би трябвало по-лесно да се нанася![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
На Flormar е по-твърдичък и се размазва по-трудно, цена около 3 лева
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
слагам си молив, но не в жегите
доволна
мек
марката се е изтрила и не мога да ти я кажа
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг