- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- EMO приятелка
Zdraveite. zna4i zapoznah se s edno momi4e (16god) ot rodniq si grad po 4ata no imame ob6ti poznati i se bqhme zasi4ali i predi. postepenno na6eto virtyalno priqtelstvo prerastna vav virtyalna lubov no az jiveq v 4yjbina i rqdko se vra6tam v rodniq si grad makar 4e tova lqto 6te sam tam. problema e 4e tq e EMO ! nikoga ne sam bil predynameren no tq potvarjdava6e tipi4noto darjane na emo. vseki pat kato i kazvah ne6to ot sorta na "mnogo si krasiva na tazi snimka", tq hladnokravno otri4a6e! spodeli mnogo sakrovenni taini s men i tova be6e edinstvena pri4ina da ne q otreja - tq mi vqrva6e i spodelq6e s men ! postoqnno mi govore6e za biv6eto i gadje i za tova 4e ne moje da go prevazmogne kolkoto i da opitva. tvarde6e 4e me obi4a i donqkade i az spodelqh 4yvstvoto. no edin den 4a6ata prelq, i i kazah 4e ne iskam pove4e ni6to ob6to da imam s neq. blokirah q po vsqkakav na4in i tq pribqgna do tam 4e da si napravi nova registraciq samo za da moje da ima posledna dymata! obqsni mi 4e tq ne me zaslyjava i taka natataka. v momenta sam v procesa na "vazstanovqvane” no bqh vlojil dosta emocii i vreme (polovin godina), i pak se se6tam za neq! molq ti se posavetvai me kakvo da napravq? stryva li si da opitame s neq otnovo tova lqto. blagodarq!
Ps. Az sam na 19god
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...