.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    hottie
    Guest

Нека бъде ясно :D

Най-добър приятел/приятелка няма !

http://vbox7.com/play:33ac56ca

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Нека бъде ясно :D

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Най-добър приятел/приятелка няма !

http://vbox7.com/play:33ac56ca
    Така си е

Има, има... най-добрият приятел ми е пишката... на 2 см. от гъза ми е, а още не ме е наебала...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Да това приятелство между мъж и жена е малко странно, както е описано в рекламата на спрайт! И в действителност е горе долу така...

Тая реклама винаги съм я харесвала
    .. краят е най-верен..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Един познат казва така: "Приятелството между момче и момиче преди 50-те си е губене на време"
    Miss you, my angel!

Според мен приятелство между момче и момиче може да има и има. Много фактори повлияват на отношенията между едно момиче и едно момче и обикновено те допринасят за това, впоследствие един от двамата да се влюби в другия или и двамата взаимно да се влюбат един в друг. Аз лично имам само приятелки, към които нямам нищо повече от приятелско отношение, не вярвам само аз да съм изключение. Нормален процес в общуването между приятели момче и момиче е да се получи влюбване, но тогава човек се изправя пред избора, дали да премине към нов тип отношения или да си остане в стария тип. Ако реши да си остане в стария тип, то приятелството продължава и не винаги е вярно, че този, който е бил влюбен ще бъде пристрастен и ще ревнува и няма да дава точни съвети. Приятелството между момче и момиче, също не е толкова често явление поради възможността за подигравки от страна на приятелите на момчето, че бил приятел с еди коя си, пък защо не правил секс с нея, какво лошо имало и обикновено този човек се поддава на тези внушения. Това са частни случаи и не може да се опише всичко, което може да бъде като причина защо приятелството между момче и момиче не е често явление.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Тази реклама,е жестока.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хаххахаххаха тая реклама кърти

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Никога не съм вярвал в тоя мит приятелство между момче и момиче пробвал съм не един или два пъти но нещата винаги завършваха по един и същи начин...тя: "Добро утро" аз: "Е май тва беше с приятелството ни"
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Габрово
    Аз вярвам, че има приятелство между момче и момиче и тоистинско. С най-добрия ми приятел се познаваме вече повече от 6-7 години и никога не е имало нищо между нас. Наяпротив - той ходи вече 3 години с моя приятелка.
    Вярно е, че се среща доста рядко, но.....се случва.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Според мен винаги единия е влюбен в другия или поне за момент е искал да има нщ повече между тях..При мен винаги така става.Лошото е,че като приемаш един човек като приятел,а той е влюбен,приятелството Ви не е мн възможно.Защото ще го нараняваш ..В момента съм така и се чувствам зле.Макар,че не съм виновна, че не споделям чувствата му.Но го наранявам и ми е болно,защото е супер готин човек
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Мега фен Аватара на mynichka
    Любимата ми реклама
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Нещата такива каквито са!

А след пиене на спрайт има ОРИИИИИИИИИИИГ!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Напълно вярно.

Абе има истинско приятелство,но ако станете много добри приятели е възможно да се объркат нещата.То така и става в повечето случаи..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    13 години приятелство.
    Най - добри приятели до ден днешен.
    Извод: рекламата не е 100% вярна

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    13 години приятелство.
    Най - добри приятели до ден днешен.
    Извод: рекламата не е 100% вярна
    Да, да и с моя бяхме така 15 години ама.. има време споко

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Има нещо такова.Доверяваш се на 1 човек,подкрепяш го,а накрая той те преебава.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... така си е

За съжаление има нещо вярно

не съм съгласен просто тя/те са ми като сестри, близки сами но само толкова, ако изпитам някакво влечение ще го игнорирам
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    И аз не съм съгласен,има приятелство м/у момче и момиче,тва че някой от вас са толко загоряли,си е ваш проблем

съгласна съм че няма приятелство между момиче и момче...винаги чувствата на едната половина са по силни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си