- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека бъде ясно :D
Според мен приятелство между момче и момиче може да има и има. Много фактори повлияват на отношенията между едно момиче и едно момче и обикновено те допринасят за това, впоследствие един от двамата да се влюби в другия или и двамата взаимно да се влюбат един в друг. Аз лично имам само приятелки, към които нямам нищо повече от приятелско отношение, не вярвам само аз да съм изключение. Нормален процес в общуването между приятели момче и момиче е да се получи влюбване, но тогава човек се изправя пред избора, дали да премине към нов тип отношения или да си остане в стария тип. Ако реши да си остане в стария тип, то приятелството продължава и не винаги е вярно, че този, който е бил влюбен ще бъде пристрастен и ще ревнува и няма да дава точни съвети. Приятелството между момче и момиче, също не е толкова често явление поради възможността за подигравки от страна на приятелите на момчето, че бил приятел с еди коя си, пък защо не правил секс с нея, какво лошо имало и обикновено този човек се поддава на тези внушения. Това са частни случаи и не може да се опише всичко, което може да бъде като причина защо приятелството между момче и момиче не е често явление.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!