- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Щом те изнасилва - значи те обича
Това е статия от сайта:
.....
http://www.teenproblem.net/teenid/po...ang/13628.html
Здравейте!Един ден всяка жена се сблъсква с това да прави секс за пръв път...по някога се случва да не искаме да се случи точно в този момент в който се е случило.Така се случи с мен и то с човек,който много добре познавам..Нека ви разкажа на кратко какво се случи...
Един хубав лятен ден миналата година когато бях на 14 се запознах със супер сладко момче и отличен приятел..влюбих се постепено и бавно...Не осъзнавах колко съм хлътнала,а всички казваха,че не е за мен и,че трябва да се разделим.Нашата връзка продължи 1 месец.
Ех,това лято той ме покани у тях и аз се съгласих оказа се,че баща му е в къщи запознах се с него супер печен човек.После заедно седнахме на компа пуснахме музика няма да забравя прекрасната испанска песен той ме попита дали искам да го направим и аз му отговорих,че не искам.Той не ме послуша бутна ме на леглото дори и да е охранител пак можех да се спася,но не успях и реших да се предам осъзнах какво съм направила.Изкъртихме контакта,съседите дойдоха да донесът някакво цвете и хилияди смешщни неща се случиха тогава..
Прибрах се трепереща осъзнах по-късно какво съм позволила да ми направи този човек,казвах си "Та той ме изнасили едва ли не,той не ме пусна не ме ценеше...".разказах на много хора за това какво е станало с нас и дълго обмислях след това осъзнах,че повечето ми приятелки макар и да не са така наречени "Изнасилени" се оказа,че е било много п-зле от мен.Осъзнах,че това момче е супер човек,супер приятел въпреки,че е луднал в един момент.Осъзнах,че ако го изгубя ще направя грешка...че дори и да не исках в онзи момент е бил точния момент и по точния начин.След като се разделихме най-добрите ни приятели започнаха да ни говорят защо сме се разделили и,че ще минем под венчилото някой ден и все пак видях зависта им как се хихикаха,че всъщност може би от една страна искаха да се разделим и си мислиха,че е заради тях...
С тази статия искам да кажа на всички да си помислят,че дори и нещо лошо да им се е случило може би е било редно да се случи.Винаги търсете положителното дори и в моято случка много хора да казват,че съм луда да държа добри отношения с него...
......
Моето мнение:
Любовта е сляпа ! Лошото идва след като прогледнеш![]()
Тази статия е писана от слепец ....![]()
Вие как мислите ?
Тоя е баси пича обаче! Направо фен му ставам![]()
![]()
Еми и аз имах подобна случка,но с този човек с който стана имахме и преди това контакти и се познавахме отдавна,демек ми беше гадже.Та имаше няколко случая в които той много искаше да правим секс,като се има впредвид че може би от 2-3 часа не сме правили,и той ме натисне,аз се дърпам,дърпам,казвам му че не искам,но той си знае неговото и пак продължава, и в един момент аз няма как да се измъкна и...На това му викам нимфомания,непрекъснатото желание за секс.Вече незнам дали ме е обичал или нещо подобно но просто в такива случаи се чувствах точно като изнасилена,макар че си имаше удоволствие.Та твоя човек,незнам от колко време сте се познавали преди това но мисля че е искал само секс от тебе, а чувствата му са били на второ място,ако е имал...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Амм,мога да кажа,че имам личен "опит" с подобно нещо..И това еее глупаво.Имам предвид,да извличаш доброто дори и в този случай???Тва са глупости.Момчето е направило нещо ужасно ебати и не е трябвало да му се прощава според мен..![]()
Първоначално написано от angellove
Не го е направил на сила. Просто не е усетил съпротива в теб. И ти самата си го искала
Ако твоите приятелки са курвите на квартала или пронститутки-права си при тях е било по-зле!![]()
Според мен тази е идиотка. Как може той да я изнасили и тя да остане с него.Дори и на нейните приятелки първият им път да е бил по-зле това не значи, че тя трябва да го мисли за добър човек и да го обича след като той я е изнасил. Тази е доста глупава.
![]()
Ми аз не мога да разбера как при положение, че не си искала..си се оставила да бъдеш уж изнасилена. Щото сама каза, че баща му е бил в тях..ако наистина си се съпротивлявала, едвали е нямало да чуе викове и аз незнам..и после казваш, че станали весели неща... По-принцип на момичетата, които са изнасилени не им е много весело.Според мен не си изнасилена, отначало си казала не, но после ти се е приискало, а това не се брои за изнасилване. Опиши по-точно ситуацията ако не съм разбрала нещо..но тва е мойто мнение..не мисля, че е изнасилване..
Бахти кфи хора има .. Той я наранява по тоя ужасен начин а тя се прай на Майка Тереза и говори колко е добър.. за мен тфа е мазохизъм...![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава
Или й е кеф и остава или се изнася.. после той й бил крив..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
не съм съгласнаПървоначално написано от MakeMeLaugh
ти може и да не искаш,
обаче кат те натисне как ще се изнесеш
![]()
Здравейте съфорумци. Историята е малко страшна.14 годишно момиче влюбено до уши реши да се отдаде на своята любов,траела 1 месец.Извиняваи можех да се спася,но не успях и реших да се отдам.Доста глупаво и наивно за едно 14 годишно дете.Това ли е връзката жена-мъж,мъж-жена?Живеем в свят,в който е пълно с наркотици,треви,гадости,ка астрофи,убийства,изнасилв ния.Малко или много трябва да си имаме 1 наум и да сме подготвени за всяка ситуация.Момичето е могло да извика примерно и бащата на момчето да чуе!?Супер човек луднал в 1 момент.И какво му е "супера"?Че не може да контролира хормоните си и че не уважава избора на момичето?
14 години и венчило?Извиняваи това е в безгрижните години,но когато те ухапе и удари живота надали ще е така.Признавам си любовта прави чудеса и неведнъж хора са се самоубивали заради това.(Лично аз бях в депресия поне 1 месец заради първото момиче).Трудно мога да намеря положително в цялата тая история,въпреки че съм оптимист и че вярвам че във всеки човек има добро.На това момиче мога да кажа да продължи напред въпреки трудностите!
Най-интересното ВИНАГИ предстои!
И аз съм на мнение, че ако не е искала - поне е щяла да се развика или да го одере, но най много ме шокира репликата: Ами луднал е малко ..... лудналПървоначално написано от HichNeMiPuka
и я изнасилил т.е. правил е секс с нея без нейно разрешение. Ами ако следващия път като 'лудне' и смачка главата ?!?! Тогава ??!
![]()
Като гледам как е постъпило тва момиче след тва каде и е сторил тоя има чувството че съм някакъв малоумен щот аз тва немом да го приема![]()
![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
...като една дет я "изнасилавали,а тя стои отгоре му и подскача и правят секс.Разбрали техните и тя изнасилена била.
1-н път да.Първоначално написано от HichNeMiPuka
Но после пак да си с него и да го траеш и това да се повтаря.. кой е лудия в случая..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
А бе така е. Днес обаче се замислих защо все пак е публикувана статията в сайт за проблеми тъй като излиза, че за авторката изнасилването не е никакъв проблемПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
аз за тфа винаги казвам следното:БОКСЪТ Е ПОДХОДЯЩ СПОРТ ДА СИЧКИ ПОЛОВЕ-ЖЕНИ МЪЖЕ И ХЕМАФРОДИТИ!ЗАТОВА СЕ ЗАПИШИ НА БОКС ИЛИ БОРБА,ЗА ДА МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ГО ПРЕБИЕШ НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----
Такам момичето съм аз,второто което е никой не ти е позволил да отваряш подобна тема така,че ще помоля мод за ключ...
Всеки си прави сам изводите нека споделя момчето е ОХРАНИТЕЛ и аз виках.......да,но накрая осъзнах и да викам и да дращя няма кой да ме спаси...Баща му беше излязъл и не аз му казах,че не желая подобно нещо да се случи,но съгласете се човек 80 кила как ше го преборя замислете се малко хора...И да простих му колкото и да не вярвате,защото е направил грешка да и аз бях глупава да имам си своята вина и си я нося..Както казах на края се отпуснах,защото осъзнах от мой приятелки историйте как са си загубили дественоста,че е било по-лошо.Може би съм бла лудо влюбена в него,сега нещата са различни и аз го виждам от друг поглед....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи иРазбира се след това скъсах и останахме просто приятели..и да и до сега имам проблеми в секса(тъйкато мина доста време от случката,да кажем едно 1-2г.).Публикувах го не за да изтъкна себе си,а за да се замислят хората,че понякога правим неща,който не искаме и после осъзнаваме,че може би не сме ги искали и са ни били нещо като урок...И аккво като го е направил да отида да се гръмна ли?Да си кажа"О боже ебати простака" кажете тва кво ше помогне няма да промени миналото...
Сега мод заключвай темата моля те.
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
1 - Евала че се представи! аз нямаше да го направя предполагам..Първоначално написано от roltirirang
2 - Ти си решаваш как да мислиш и кфо да праиш обаче за мен мисленето ти е малко наивно точно в този случай. То хуу да сме добронамерени и да не отвръщаме на лошото с лошо, обаче тфа което се е случило за мен се води изключение от правилото...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Момчетата сте животни.....егати изрода този![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Оооо я стига замислете се колко хора тряяше да са в затвора,колко мутри и синове на мутри...Ами депутатите ни те тряя за педофилия?Първоначално написано от LambOfGod
Като кажа на чичко полицай да не мислиш,че ше застане срещу свой колега?!![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..