Това е статия от сайта:
.....
http://www.teenproblem.net/teenid/po...ang/13628.html

Здравейте!Един ден всяка жена се сблъсква с това да прави секс за пръв път...по някога се случва да не искаме да се случи точно в този момент в който се е случило.Така се случи с мен и то с човек,който много добре познавам..Нека ви разкажа на кратко какво се случи...

Един хубав лятен ден миналата година когато бях на 14 се запознах със супер сладко момче и отличен приятел..влюбих се постепено и бавно...Не осъзнавах колко съм хлътнала,а всички казваха,че не е за мен и,че трябва да се разделим.Нашата връзка продължи 1 месец.

Ех,това лято той ме покани у тях и аз се съгласих оказа се,че баща му е в къщи запознах се с него супер печен човек.После заедно седнахме на компа пуснахме музика няма да забравя прекрасната испанска песен той ме попита дали искам да го направим и аз му отговорих,че не искам.Той не ме послуша бутна ме на леглото дори и да е охранител пак можех да се спася,но не успях и реших да се предам осъзнах какво съм направила.Изкъртихме контакта,съседите дойдоха да донесът някакво цвете и хилияди смешщни неща се случиха тогава..

Прибрах се трепереща осъзнах по-късно какво съм позволила да ми направи този човек,казвах си "Та той ме изнасили едва ли не,той не ме пусна не ме ценеше...".разказах на много хора за това какво е станало с нас и дълго обмислях след това осъзнах,че повечето ми приятелки макар и да не са така наречени "Изнасилени" се оказа,че е било много п-зле от мен.Осъзнах,че това момче е супер човек,супер приятел въпреки,че е луднал в един момент.Осъзнах,че ако го изгубя ще направя грешка...че дори и да не исках в онзи момент е бил точния момент и по точния начин.След като се разделихме най-добрите ни приятели започнаха да ни говорят защо сме се разделили и,че ще минем под венчилото някой ден и все пак видях зависта им как се хихикаха,че всъщност може би от една страна искаха да се разделим и си мислиха,че е заради тях...

С тази статия искам да кажа на всички да си помислят,че дори и нещо лошо да им се е случило може би е било редно да се случи.Винаги търсете положителното дори и в моято случка много хора да казват,че съм луда да държа добри отношения с него...

......

Моето мнение:

Любовта е сляпа ! Лошото идва след като прогледнеш

Тази статия е писана от слепец ....

Вие как мислите ?