- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Щом те изнасилва - значи те обича
Здравейте съфорумци. Историята е малко страшна.14 годишно момиче влюбено до уши реши да се отдаде на своята любов,траела 1 месец.Извиняваи можех да се спася,но не успях и реших да се отдам.Доста глупаво и наивно за едно 14 годишно дете.Това ли е връзката жена-мъж,мъж-жена?Живеем в свят,в който е пълно с наркотици,треви,гадости,ка астрофи,убийства,изнасилв ния.Малко или много трябва да си имаме 1 наум и да сме подготвени за всяка ситуация.Момичето е могло да извика примерно и бащата на момчето да чуе!?Супер човек луднал в 1 момент.И какво му е "супера"?Че не може да контролира хормоните си и че не уважава избора на момичето?
14 години и венчило?Извиняваи това е в безгрижните години,но когато те ухапе и удари живота надали ще е така.Признавам си любовта прави чудеса и неведнъж хора са се самоубивали заради това.(Лично аз бях в депресия поне 1 месец заради първото момиче).Трудно мога да намеря положително в цялата тая история,въпреки че съм оптимист и че вярвам че във всеки човек има добро.На това момиче мога да кажа да продължи напред въпреки трудностите!
Най-интересното ВИНАГИ предстои!