Такам момичето съм аз,второто което е никой не ти е позволил да отваряш подобна тема така,че ще помоля мод за ключ...
Всеки си прави сам изводите нека споделя момчето е ОХРАНИТЕЛ и аз виках.......да,но накрая осъзнах и да викам и да дращя няма кой да ме спаси...Баща му беше излязъл и не аз му казах,че не желая подобно нещо да се случи,но съгласете се човек 80 кила как ше го преборя замислете се малко хора...И да простих му колкото и да не вярвате,защото е направил грешка да и аз бях глупава да имам си своята вина и си я нося..Както казах на края се отпуснах,защото осъзнах от мой приятелки историйте как са си загубили дественоста,че е било по-лошо.Може би съм бла лудо влюбена в него,сега нещата са различни и аз го виждам от друг поглед....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи и Разбира се след това скъсах и останахме просто приятели..и да и до сега имам проблеми в секса(тъйкато мина доста време от случката,да кажем едно 1-2г.).Публикувах го не за да изтъкна себе си,а за да се замислят хората,че понякога правим неща,който не искаме и после осъзнаваме,че може би не сме ги искали и са ни били нещо като урок...И аккво като го е направил да отида да се гръмна ли?Да си кажа"О боже ебати простака" кажете тва кво ше помогне няма да промени миналото...
Сега мод заключвай темата моля те.
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..