- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлива
Привет , имам един много сериозен проблем.Харесвам едно момиче , тя мисля че също ме харесва , но там е работата , че тя е адцки срамежлива и явно я е срам да излезне с мен , чувства се неудобно като ме види , да не говорим за разговор било то по телефон ... само с СМС мога да извадя някоя дума от устата и , не знам какво да правя - ХЕЛП![]()
Помогни й да се отпусне.Измисли нещо.
До колкото разбрах и двамата се харесвата, но нея я е срам! Ами поговори с нея, щото с СМС-ите няма да стане само, както и по телефона. Накараи я да се почуства значима за теб, като се държиш добре с нея. След време ще се отпусне и ще видиш какво найстина мисли и какъв човек е...
Успех!
Ами направи ти първата крачка ... когато види, че може да ти има доверие ... всичко ще се нареди и ше си каже квото има да казва...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз преди една година бях в същото положение като теб. Бях безумно хлътнал, но се оказа че момичето е абсолютна патка. Тя всъщност не те харесва, а се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Ето такива малки пикли искат яки шамари!Първоначално написано от Zuljin
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
направи 1вата крачка..не чакай : )
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Има многа срамежливи момичета,може и тя да е от тях..Направи нещо,в крайна сметка нищо не губиш ако пробваш..Действай...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Ами след като мислиш , че и тя те харесва , значи по - добре я покани на среща или след като е толкова срамежлива намери някакъв начин да говориш с нея насаме![]()
Изчакай я малко да порасне и тогава ще намали срамът![]()
ми трябва някак си да я предразположиш...за да се отпусне...незнам ... просто така и покажи и намекни,че ти не ядеш и че няма какво толкова да се стеснява от теб
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Взе ми думите от устата ..Първоначално написано от gabsit000
![]()
ъъ,харесва те и я е срам да излезе с теб?!...Ти ссигурен ли си,че отказва и се прави на срамежлива,за да те отреже по милия начин?То и аз съм срамежлива,но харесам ли някое момче искам да съм по-често с него и дори се случва аз да го търся да се виждаме(което подчертавам при мене е рядко срещано явление)
![]()
не знам какво да те посъветвам...ако наистина е чак толкова срамежлива намери общи теми или такива от които ще се отпусне мацката и действай...успех![]()
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
А такааа.Давай да не изтървеш влака,момко!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
според мен не те харесва пич приеми го![]()
![]()
Ти трябва да направиш така, че тя да се отпусне и да не се притеснява![]()
nicolepcd
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
идете напушете се и няя се срамува![]()
![]()
Убеден ли си,че те харесва,защотоо както казаха някои потребители има и вариант да се опитва да те отреже по милия начин.Може пък и просто да е срамежлива,тогава просто трябва да я предположиш по някакъв начин,за да се отпусне.