- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли сбърках?
Здравейте
Искам да ми помогнете с едно нещо което много ме мъчи. Просто проследете резюмето на всичко случило се между нас в рамките на 2 години и половина и кажете.....в мен ли е грешката?
Момчето е на 18 -19 ,а аз на 17.
Та да започна с разказа. Уж любов ...внезапна..ненадейна.......и всичко беше ок първите 4-5 месеца....след което той започна да се държи отвратително с мен. Започна да МИ ЗАБРАНЯВА РАЗНИ НЕЩА,като например да излизам с приятели...или да ходя на плаж...а в същото време той не желаеше да излиза мн мн с мен,под предтекст ,че живее далече и го болят краката. Смешно нали?Е,да обаче аз бях кротичкото момиченце....дето е съгласно на всичко в името на любовта си.В този период загърбих много приятели......бях се изолирала. Мина обаче година ...и на мен взе да ми идва акъла....и започнах по старому (излизах следобяд с приятелКИ.....и изобщо едни нормални неща.....) .Нито излизах с приятели от мъжки пол...нито нищо. Започнаха проблемите....скандалите...... внушаването че имам вина за всичко..........и така до днес.
ОБИЧАМ момче,което всъшност не харесвам като човек. Странно нали?Само че е факт. Това момче вчера ми заяви,че щом ходя на плаж с една приятелка...не заслужавам да съм с него. Той не искал повече да се съобразява с това ,че родителите ми не ме пускат да преспивам в тях и т.н. Да,ок....аз разбирам ,че и на него му се искат много неща ,които не съм в състояние да сторя...но питам аз- КАКВО СЪМ ВИНОВНА ЗА ТОВА? Когато му го обясня.... и то не веднъж и двапъти (имали сме възможност за много разговори през тези 2 години и нещо)-той казва ,че това ЧЕ НЕ МЕ ПУСКАТ...не е негов проблем и да се оправям. Като допълним към всичко това отвратителното му държание....обидите....следен ето....отчитането по час къде съм и какво правя.......... като допълним и нежеланието му за живот....... и още куп неща......питам се аз...какво правя с него?
Е да ,но той вчера постави условия. Явно няма да бъдем заедно.......и може би е за добре......
И все пак виновна ли съм?
Първоначално написано от ™G-Baby™
А от каква народност е приятеля ти?Първоначално написано от BeBsItO
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Не си виновна че той е комплексар ебахти кви са тия условия той да не си мисли че сме страна от 3-тия свят където жените нямат право да мръднат никъде без разрешение.Единствената ти грешка e това че си го търпяла твърде много и си му се връзвала на акъла това да те отделя от приятелите ти и ти да го слушаш също е грешка.Но гледам дошла си на себе си и това е добре зарежи го щот на тоя нещо му хлопа много яко.Щом го обичаш сигурно отначало ще ти е трудно но ще се справиш защото останеш ли при него твойто няма да е никъв живот а някво съществуване като на канарче в клетка.Зарежи го и да не ти пука всичко е по негова вина ти постъпваш 100% правилно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Българин е.......само ,че явно е с много странни разбирания за живота...и супер голямо чувство за притежание на нещо.
Просто ми тежи чувството за вина.......а![]()
Най-голямата ми грешка е,че бях някъде 8 клас когато се запознах с него.....прекалено неопитна ....прекалено доверчива......и нещата се получиха светкавично,без да имам възможността да го опозная добре. Явно ,че никога не трябва да се започва връзка по този начин,защото повярвайте.....влезете ли в капана....измъкване няма.
Добре ти за какво си виновна за това че си човек ли ? За това че целия ти свят не е затворен около един човек? Виновна си що имаш приятели и нужда от време за себе си ли? Приятеля ти е яко чалнат имал силно чувство за притежание ами някой да го светне че може да притежава само вещи а не хора и чувства.Не се напсихарвай сама издържала си много повече отколкото е трябвало сега е момента да махнеш тоя индивид от обкръжението си това е правилния избор или искаш да бъдеш като кученце на каишка а?Първоначално написано от BeBsItO
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Нямаш никаква вина. Единствената грешка е, че си пропиляла 2 години да му спазваш изкукалите забрани.
Stay up all night with the stars *
Ти не си воновна за нищо, освен а това, че си загубила 2 от най-хубавите си години за нягого, който не го заслужава.
Но това не бива да те отчайва. Не се самообвинявай. Вдигни глава и продължи напред.
Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Имах нуждата да получа подкрепа от някой,макар и ..... задочно.
Не знам как ще издържа без него, защото съм свикнала. Осъзнавам много ясно ,че трябва да се прекрати всичко, но ми е мнгоо трудно.
Най-лошо е тогава,когато знаеш какво трябва да направиш....но не можеш да пребориш себе си. Имам чувството,че ситуацията в която се намирам е точно тази :
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_497_0.html
Не че се вкарвам в филма, но наистина историята ми е много позната.
момчетата (а и някои момичета) започват да се държат така, когато изневеряват. казваш, че в началото не е бил такъв, а после се е променил. изневярата е 1 възможна причина за промяната... а може и просто да му е прищракало нещо. във всеки случай е добре, че сте се разделили.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ммм да на това му се вика да си покажеш рогата. Всъщност той винаги е бил такъв, но отначало това е нямало как да излезе на показ, защото ще те отблъсне (между другото вероятно се е забелязвало, но трябва човек да е наблюдателен за да види, говоря за чувството за притежание). Така че, моето момиче не си виновна и се измъквай, колкото се може по-бързо от тази ситуация. Имай на предвид, че ако сега се разделите сигурно ще видиш колко много ще започне да те "обича" и да ти се кълне в "чувствата" си. Ако мога поне малко да теоретизирам и за него, обикновено зад чувството за притежание се крие неувереност в себе си, която поражда страх да не те загуби само, защото вероятно не е уверен в себе си това, че може да те задържи до себе си. Така че не се чувствай виновна, защото вината води до подчинение, а той точно това цели. Така че мило момиче дръж се здраво и го напусни.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
тоя е ебахти нещастника.защо да ти слага разни забрани? сигурно ти няма доверие или много го е страх да не те изгуби![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
^ По-лошото е,че не съм му дала никога повод!!!
Междудругото смятате ли ,че е нормално едно 16,почти 17 годишно момиче, да спи в приятеля си. Мисля ,че не. А той изтъква подобни неща като оправдание за държанието си.
Другото което е ,че него го дразни,че главен приоритет в момента е образованието ми. Него това сякаш не го вълнува. Няма амбицията...няма хъса....... просто живее по течението. Говори за общо бъдеще....и един хубав живот,но сам не осъзнава,че само с приказки не става....трябва и акъл.........
НЕ ЗНАМ! Просто главата чак ме заболя.....
Ами дали е нормално да спи или не, зависи от отношенията, но ако говорим за твоите, не не е нормално. Да разбирам ли, че не сте правили секс още. Иначе явно сте много различни и съответно и приоритетите ви, защото ако той не живееше по течението, както казваш нямаше да се ядосва толкова, че образованието ти и е приоритет. Стига разбира се този приоритет да не влияе на отношенията, което в твоя случай май не е така.Първоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Попаднала си на келеш в общи линии...![]()
Ревността е болест,която разваля връзката..В една връзка трябва да има доверие,свобода и разбиране.Не може да се ограничиш,да не общуваш с никой,да загърбиш себе си и приятелите си,да изградиш целия си свят само около него .Грешката ти е била ,че си показала такава слабост към него и си позволила да те командва ..Той е егоист и при въпрос ,че той излиза с приятели,защо ти да не можеш ? Вярно е,че като не си сам трябва да се съобразяваш с половинката си.Но след като не си му давала поводи,не мисля че има проблем... Приятелите са завинаги,а за любовта не се знае...Секса е нормална част от една връзка.А за любовта няма ограничения..Не говоря ,че трябва да го правим на 12-14.. Но на 17 е напълно нормално,само ако е с предпазни средства естествено ..! Твоя приятел не може да те задължи да бъдеш с него,ако ти не си готова и смяташ това за нередно..Помисли какво искаш и го направи..Важното е да си щастлива..!!!
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
не, не си сгрешила, а раздялата е най- доброто решение
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от BeBsItO
Твърдо Не! Ако те обичаше, нямаше да ти налага такива ултиматуми и да иска да спре един вид живота ти...
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Благодаря ви много.
Днес ми се обади...каза ми че ме обича...но не можел да е с мен докато не се променя...и не почна да си седя само в нас.
![]()
Не позволявай да те командва и използва така....
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
не си виновна за нищо,не се измъчвай
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Офф, толкова пъти си писала за него, как те обижда, пренебрегва и разни такива... и все казваш, че ти е омръзнало и е по-хубаво да го оставиш и все още седиш с негоЯсно е и че сега няма да се разделиш с него, просто си привикнала. Ако наистина това всичко ти е омръзнало, казваш си "стига" и наистина прекратяваш всичко...
![]()
Знам,но искам помощ точно за това. Как да преодолея всичко?