- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да се флиртува с други по време нa връзка?
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Мисля, че тя имаше предвид точно обратното. Леките закачки с човек от другия пол са нещо напълно нормално, стига да не прекрачват граници и да не нараняват пратниора. Това, което обърква всички и ги праща "във филма", е представата за флирт. Както Хоти каза, даже шегата с приятел може да се счете за флирт. Но това не значи, че трябва да изпадате в параноя и да го приемате за изневяра.
Аз съм за флирта. Стига да не се прекрачва благоприличието и да не прави с цел изневяра. Лекият флирт повдига настроението, забавно е. Не бих го забранила на приятеля си, стига да не прерастне в нещо по-сериозно. Но това вече е въпрос на доверие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За мен само мисълта,че искаш да си с друг е изневяра.
Това вече е прекалено. Мислиш ли, че би могла да контролираш нечии мисли? И правиш ли разлика между мисъл и действие?Първоначално написано от Lysit0
сагласна съм с hottie![]()
Нямам нищо против, стига да не се задълбочава и прекалява с флирта.
Аз не съм ревнива и не виждам нищо лошо, момчето да зарибява други, важното е че той е мой, а тя е играчката, която няма да влезе в употреба.. Така, че...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Виж са, в момента в който момчето ти зарибява други, той ги желае и има сексуално привличане между тях, в момента на зарибявката той изпитва удоволствие от това нещо, като цяло има различни флиртове, има сексуален флирт и нормален социален флирт, всички зависи от мислите на човека, но ако тръгне да зарибява други, определено не е добре, вервай ми....той щом е тръгнал да ги зарибява вече ги желае има възможност да се стигне до момента когато те му се предлагат, той вече ще си сложи изкуствени бариери и няма да приеме примерно, но ще му се иска УЖАААААСНО МНОГООО и евентуално може да си прасне една за същата тая женаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Правите ли разлика между флирт и "зарибявка"?
не, това са категории в твоята глава, кажи какво разбираш под флирт и под зарибявка за да знаеме как мислишПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Да, благодаря ти TheBeliever. Точно това имах предвид и съм съгласна с твоето мнение. Виждам, че мислим еднакво.Първоначално написано от TheBeliever
ANTIHUMAN :
![]()
Колко много неща изнаказа за човек, когото не познавашПървоначално написано от Psychic
![]()
Виж ако в твоя случай е така.. ок.
Аз говорех за човек, когото познавам като петте си пръста.. И съм сигурна в него и много добре знам какво му е в главата.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
В едно женско списание пишеше:
Небрежният флирт би помогнална вашата половинка да ви харесва повече.Той вижда какво внимание отделят другите мъже на приятелката му и той се чувства късметлия,че е с такава удивителна жена и тя е само негова.Никога не използвайте физическия допир,като флирт,това би довело до грешни послания и половинката ви да заприлича на Шрек.
Всеки ден флиртувам малко или много. Разбира се, страшно много си обичам приятеля, който е изключителен човек, the best в пълния смисъл на думата. Всичко прави перфектно. Но за да се чувствам пълноценна, флиртувам по-малко и с други мъже, без да прекалявам и да се стига до изцепки, за да знам, че продължавам да изглеждам добре, че съм красива и привличам мъжките погледи. По този начин знам, се чувствам добре. На мнение съм, че няма нищо лошо една обвързана жена да флиртува, все пак живота е кратък.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Според мен флирта понякога е задължителен макар и при сериозна връзка стига да не става въпрос за брак защото там май нещата са по-различни. Защо мисля така , значи и при нас мъжете и при жените има моменти в които партньорите заради монотонното ежедневие и еднообразието просто писва , след като си изхабим всички комерсиални подходи като вечери на свещи , дискотеки , разнообразието в леглото , което също се свежда до някакъм минимум стига разбирасе човек да не е с прекалено развита фантазия та флирта и ревността който той поражда в интимната ни половинка като че действа положително за сексуалният апетит ти или тя осъзнавате факта че няма как някои да бъде "само мой/моя" и започва да прави всичко и по всякакъв начин само и само да задържи любимият си човек до себе си. Да това е вид манипулация естествено но тя май се вмества в човещинката и емоциолността ни , защото представете си колко тъпо щеше да е ако всички сме пристрастени един към друг и останалите хора не ни интересуват , все едно че не ги забелязваме пример : ходя с приятелката си която много обичам но виждам изключително красиво момиче , мъжката ми действителност и мирогледа ми няма как да отхвърли това което виждам , гледам я и заключвам че е готина при момичетата е същото ... Така че флирта е задължителен , но трябва да се направи една граница между флирт и изневяра , има огромнна разлика макар и разни "кухи лейки" по смешни телевизии да твърдят че когато флиртуваш изневеряваш психически , това са бъртвежи които нямат нищо общо с реалността защото ако имаха то значи няма човек които да не изневерява по някакъв начин това , което аз мога да оборя с куп аргументи но поста ще стане много много дълъг и няма смисъл.
значи първо съм момиче и мнението ми е, че всичко зависи от човека - той може много да обича половинката си, но това да флиртува просто да е част от него... за мен е изключително недопустим флиртът - повече от моя страна, но достатъчно и от негова (защото все пак го ревнувам), но се е случвало и в моите връзки... дразни ме и за това аз не го правя...Категорично съм Против!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Флиртът се използва като средство за "зарибявка". Но не е задължително човек, който флиртува, да го прави с цел свалка или изневяра.Първоначално написано от Psychic
Сега разбра ли как мисля?
Много е относително.Попринцип бих се издразнила,ако от другата страна тръгне флирта,ако не го прави само за бъзик/кеф...Не знам.Попринцип ще ми е малко кофти,но ако...Бе,не знам...Като се случи тогава ще му мисля...![]()
Аз ако изобщо започна да флиртувам с някого пред приятеля ми,то ще е само на бъзик нищо повече.Никой не може да се мери с гаджето ми и затова не ме интересува...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1Първоначално написано от lipstik
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
има доста голяма разлика от това да общуваш с хората около себе си и това да флиртуваш с тях(поне според мен)....и все пак зависи до човека...доста често ми се е случвало да съм в сериозна връзка и да флиртувам,но е било с хора,които познавам доста добре и биха го разбрали по привилния начин,а не като нещо по-сериозно....приятеля ми не ревнува от това че се закачам с някой от приятелите ми ,защото знае ,че са шеги...или поне не го показва![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!