.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

Влюбих се във най-неподходящия човек !!

Начии моя проблем е следния: Вюбих се в най-добрия ми приятел. Ние пораснах ме заедно, но чувствата до преди няколко години бяха съвсем приятелки настроени Аз му казах че го харесвам, но той не отговори на чувствата и каза : "нека да бъдем просто приятели". Аз се съгласих, но чувствата не отминават толкова бързо и мисля че времето не лекува Какво да правя??
    П.С:съжелявам ако има такава тема !!

Охх ами мисля, че трябва да се откажеш, ако искаш да запазиш взаимоотношенията си с него Момчето ти е казало, че иска да сте само приятели - приеми го !
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... охх съчувствам ти Защо не опиташ да поговориш с него..?! Да се опитате заедно да вземете решение... макар, че щом веднъж не е отговорил на чувствата ти... по-добре да си далече от него ... но сигурно няма да можеш нали?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... охх съчувствам ти Защо не опиташ да поговориш с него..?! Да се опитате заедно да вземете решение... макар, че щом веднъж не е отговорил на чувствата ти... по-добре да си далече от него ... но сигурно няма да можеш нали?!
    нееее ! Никога
    П.С: аз за него съм най-добра приятелка , сам ми го е казвал ! И тогава съвсем се обърках

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    нееее ! Никога
    П.С: аз за него съм най-добра приятелка , сам ми го е казвал ! И тогава съвсем се обърках
    ... попаднала си в едно от най ама най гадните положения... знам какво ти е ... Ами ... охх каквото и да ти кажа не можеш да спреш ... но не можеш и да го оставиш... само сълзи те очакват душко..
    Съжалявам, че съм толкова откровена ...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    съгласна съм с citygirl щом ти е казал,че иска да сте приятели по-добре си останете приятели,а ти не задълбавай много в чувствата си нямери си гадже

трудно е да загърбиш чувствата си... като си в близост до него само ще се измъчваш... трябва да се отдръпнеш от него... но на кого говоря... знам че няма да ме послушаш...
    как да ти го кажа... това е решението на проблема още сигурно 2 страници с това мнение ще има, но ти пак няма да го направиш... никой не може ти помогне... само ти
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Добре че поне ми е казал, че иска да сме само приятели и не ми дава напразни надежди. Истината боли, но лъжата не лекува

защо ли като че ли винаги се влюбваме в този който се държи най добре към нас - най добрия приятел

Град
    Stara Zagora,Graz
    Nqma priatelstvo mejdu muj i jena..zapomnete go tova
    v edin priakzen svqt da,no nali se se6tatae kolko e prikazen na6ia Svqt...kogato doide tozi moment priatelstvoto ve4e nikoga ne e su6toto!
    Sajalqvam,takova mi e mnenieto

Цитирай Първоначално написано от Trumi
    v edin priakzen svqt da,no nali se se6tatae kolko e prikazen na6ia Svqt...kogato doide tozi moment priatelstvoto ve4e nikoga ne e su6toto!
    подкрепям - иди и му кажи да избира или да е с тебе или да е изобщо бз тебе и тва е ... ше се рпедаде бързо бързо ... и както каза пича рпеди мене приятелство между мъж и жена няма ... гаранция ти давам че ако му дадеш достатъчно добър повод ще отвърне на чувствата ти .. +това повечето мъже са доста влюбчиви и не им трябва много

Град
    Великобритания
    напротив

Все си мисля, че е по-добре една връзка да произтече от приятелство.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    то приятелство има, много рядко истинско ама има... и когато се пристъпи тая малка крачка... единия да започне да чувства другия като нещо повече от приятел нещата отиват по дяволите... КОфти е.. ама не можем да контролираме това, което чувстваме... Незнам миличка.. трябва да решиш...ако сметнеш, че след време чувствата ти към него ще си отшумят...стискай зъби, ако не издържаш така да го гледаш всеки ден, а да знаеш, че не може да бъде твой... по-добре не се виждайте известно време... Трябва да си решиш, кое е най-правилното лично за теб самата.Успех!

Мда няма приятелсвто в картинката щом има жена в нея.
    Просто момиче не се предавай! Не е задължително да му казваш, че го харесваш, използвай езика тялото, говори му с "Секси" език и т.н. Съблъзни го.

Град
    Блгодаря за съветите

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Влюбих се във най-неподходящия човек !!

Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Начии моя проблем е следния: Вюбих се в най-добрия ми приятел. Ние пораснах ме заедно, но чувствата до преди няколко години бяха съвсем приятелки настроени Аз му казах че го харесвам, но той не отговори на чувствата и каза : "нека да бъдем просто приятели". Аз се съгласих, но чувствата не отминават толкова бързо и мисля че времето не лекува Какво да правя??
    П.С:съжелявам ако има такава тема !!
    Още едно момиче което е разбрало колко ГАДЕН е отговора " нека да сме само приятели".

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Мда няма приятелсвто в картинката щом има жена в нея.
    Просто момиче не се предавай! Не е задължително да му казваш, че го харесваш, използвай езика тялото, говори му с "Секси" език и т.н. Съблъзни го.
    Mda i tova e super savet,vslu6ai se
    PRiatelstvo mejdu maj i jena nqma be,ne sporete,v edin moment ne6tata stigat do tuk,za6toto kakvo iska edin v partniora si...da se razbirat i da sa priateli!!!kogato ima6 priatel tolkva dobur v edin moment ne6tata se oburkvat za6toto v tozi 4ovek vijda6 priatel,4ovek bez koito ne moje6,4ovek ot koito ima6 nujda.........sledite li mi misulta!!!?!?!?!?!?! i v edin momnet... bam

Град
    `In Hell`
    Няма приятелство между мъж и жена .. и да има винаги има привличане от едната страна .. и това винаги съсипва поне малко приятелството ..

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Няма приятелство между мъж и жена .. и да има винаги има привличане от едната страна .. и това винаги съсипва поне малко приятелството ..
    EEiii ne e 4estnooooooooo.do sq v drugata tema drugo govore6e mal4igan

Град
    `In Hell`
    Едно е секс а друго любов ..

Град
    Stara Zagora,Graz
    Едно е секс а друго любов ..
    AA ne az se otkazvam tuka edno tam drugo,6ta prbia .
    kato cqlo temata e podobna,ama.....mmmmdobre

Ем в случая проблема ти е че харесваш най - добрия си приятел ... или че той не отвръща на чувствата ти ?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Може би знае какво ще стане,ако тръгнете...

Град
    bLg ` citY
    аааМи според мен не е така това , че няма как да има приятелство между вас... аз бях в същото положение преди време се бях влюбил в наи-добрата си приятелка... сега сме НАИ-ДОБРИ приятели простоо... си споделяме всичко и сме в прекрасни взаимоотношения просто я преживях
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си