Цитирай Първоначално написано от gabi7u
Такам,значи гинеколога ми е млад (горе долу 25 годишен) а рацете му са винаги студени.Има сини очи! Таа ... аз не съм пълнолетна и майка ми настоява да идва с мен понеже да не скрия нещо нередно от нея. (на 16 съм) Винаги когато ходя при него (това е на 6 месеца от 2 години) и разбира се понеже е гинеколог ме пипа отдолу . Проблема е че е прекалено нежен а аз имам гъдел и от време на време, през тези мачителни 4/5 мин през които трае прегледа, аз стискам леко мусколите колкото да не се разхиля (знаете как е когато ви гъделичкат) . И той ме поглежда в очите да види какво става докато в същото време разтваря срамните ми устни с двата си студени пъста. Направо настрахвам . ако майка ми не беше с мен можеби щеше да стане някой фал но тя зорко следи физиономията ми кажете как да подходя към нещата че да не идва с мен не мога да и кажа директно или истината понеже 6те смени лекаря а аз не искам при някои старчок с грапави ръце.искам да се отпусна и да стане нещо може би . все пак мн е кунфузно кагато майка ми е там в този момент (трябва да с правя че не ми е приятно)

Ако си мислиш, че като те пипа му е до секс с теб .... баси. Мечтииии