- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали съм отворена?
.....
ох моля отговорете на това за което питам,няма нужда да ми пишете дали имам правописни грешки и такива работи |( |(
ми земи една лупа, едно фенерче, напраи screenshot и дай тука да видиме, ще туриме диагноза.
виж са кфо шти каа
не си дестфена
и шти обЕсня шо
шоту все пак е ималу проникване
нали знаааш кфо е тфа...
така че, моеш вече са хфалиш налево надесно
ай честито
Ами според критериите, тоест ако девствената ципа е разкъсана значи не си девствена. Но това, че е нямало кръв не е гаранция, че не е разкъсана, не винаги има кръв. Все пак от описанието ти изобщо не става ясно дали си девствена или не, а само че е имало проникване.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ох ами и аз незнамимаше си проникване ама и съм чувала че ципата е във входа
Изумявам се че си `89 .. ако изобщо си ...![]()
Ми НЕ,НЕ си девствена... щом е имало проникване
еми не съм 89 но това няма значение и мерси се пак,исках да ва питам штото като стигнеше до някаде и много болеше и все едно неможе по навътре и за туи ва питам да сам сигурна![]()
Такива като теб са ми втръснали,но все пак ще си направя труда да напиша нещо по темата.(Между другото,ако наистина си 89...леле мале!!!...)Щом е имало проникване значи вече си отворена КОНСЕРВНА КУТИЯ ТАКАВА!НЕ СИ ДЕВСТВЕНА!!!Е**ти малоумните индивиди сте!Ходете се е**те та тризнаци да хванете!...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
блъснах се оня ден с колата ама нямам и драскотина..таа въпросът ми е дали съм се блъснал![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от missfaty89
![]()
![]()
![]()
чувала била
![]()
по новините ли го казаха ?? от кой по точно чу че твойта ципа е "във входа"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига сте се подигравали де![]()
Знаете много добра, че думата "отворена" е разпространена с този смисъл. Защо пък всички трябва да знаят всичко за секса, каквото като е 89, сега и е дошло времето, сега е решила да го направи. Вече като сте 91,92,93,94 много знаете всички. За това всяка втора тема е бременна ли съм, помощ какво да правя сега и така нататък. Аз не виждам проблем, че сега го е направила и че още не е толкова навътре в нещата, ще се научи момичето.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ne sam 89 a 93Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Същата работаПървоначално написано от missfaty89
![]()
Когато си му дойде времето тогава се правят нещата
![]()
![]()
А.. много правилно сравнение с тематаПървоначално написано от Naik1
![]()
Ако авторката и от това не разбере какъв е отговора.. аман.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
уФф кат толкоз се чудиш дали си отворена отиди на гинеколог![]()
![]()
ние да не сме ясновидци та да знаем дали си отворена
![]()
![]()
смехзЗЗ
![]()
![]()
![]()
![]()
надали ще разбере.. като и видиж темата разбираш че е "умна" като манастиркса джапанкаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Не знам дали си отворена,но определено не си девствена![]()
имам странното чувство че темата е няква ебавка .. или просто авторката е тъпа ......
не си девствена! браво ти успя !
Ееее тва беше грубо..тва,че си е намерила гадже и е спала с него на 15 не мисля ,че я прави курваПървоначално написано от thespark
![]()
Първоначално написано от Naik1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от missfaty89
3ависи колко дълго сте го правили,но и от това независи баш.....
Ти просто ще усетиш ,ако ти го е вкарал до край и те е отворил.Въоръжи се с търпение,надали ще стане от първия път.Мен ме отвориха от втория ден,в който правих секс.![]()