- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как половинката ви ви е доказал/а че ви обича?
Прави компромиси, пренебрегва някои неща, ест и аз правя същото![]()
Доказва ми го всекидневно... аз се опитвам колкото мога с подаръци(нямам време за друго просто). Последно и платих шофьорските курсове, понеже не можеше да си кара подаръка.
ми аз му извадих душата и той въпреки това се държа на ниво във всеки един момент от връзката ни
Понеже се бяхме скарали жестоко... Един ден ме пресрещна и пред мен почна да си реже вените и да крещи че ме обича.....![]()
Мен не ме впечтляват някакви подаръци(макар,че ги обичам не е лъжа), но едно е да ти подари бижу или нещо скъпо,друго е да направи нещо мило за теб,защото още си спомням как приятеля ми ми помагаше да си превеждам думите по английски които бяха хиляди,без изобщо да съм го молила и е висял пред речника и е прееждал до край. Не знам може да ви прозвуча тъпо,но това и други такива дребни милички жестове винаги ще ги помня,докато подаръците съвсем няма да ме топлят толкова след време![]()
...в гъза да я...Първоначално написано от Nickole
Найстина ти завиждам БЛАГОРОДНО ест.запазете това,което иматеПървоначално написано от vivteen
![]()
Ухх в момента няма, кой да ми доказва, че ме обича..![]()
![]()
![]()
Прави ми палачинки.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не ми е доказвала!
Don't tell me what I can or can't do !
знам че през тези 8 месеца не е бил с друга и че прави всичко за мен![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хахах чак да се самоубива е смешно според мен....никой не е толкова важен за друг че да се самоубиеш зради него моля ви се.....но от действията се разбира най-много ....най--мразя момчетата които само говорят ОБИЧАМ ТЕ обичам те....любовта не се казва тя се прави и се доказва ; )
Освен това, когато го отблъсквах и наранявах ,не спря да се бори за мен[/quote]
++
и още куп други..
Той просто е невероятен,единствен и е мой..аз го отблъснах той продължи да се бори, аз го наранявах той продължи да е до мен...всяко негово действие към мен всяка усмивка, прегръдка и мила дума го доказват.Най пресния пример е когато днес излезнахме на кафе и аз казах "мило хайде да се разходим към Божур (това е месност в моя град на едни скали)" той не продума нищо и така както беше облечен за кафе тръгна да се катери с мен по скалите... дори и да не мислите че това е нещо особенно просто за мен е адски мило
.... МОЙ СИ ЕЕЕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С действия ??Жестове ... компромиси ... старанието, което влагаше ... нещата са доста, но просто сега не ми се пише ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми прекрати всичките си отношения с момичета.Не излиза,щом аз си седя в нас
Съобразява се с мен и с исканията ми
![]()
Криворазбрана ти е представата за саможертва. Самоубийството си е чиста проба акт на слабохарактерност и егоизъм.Първоначално написано от Canis_Dirus
Саможертвата в името на любовта ти към някого изобщо не включва вариантът да си прекъснеш сам живота за него.
The only truth they can accept is their own.
търпелив е , до мен е в трудните моменти от живота ми както и аз съм до него. Мисли за нас...мисли доброто на връзката ни,жертва се винаги когато е нужно за мен и за нас : )