.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Прави компромиси, пренебрегва някои неща, ест и аз правя същото

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Доказва ми го всекидневно... аз се опитвам колкото мога с подаръци(нямам време за друго просто). Последно и платих шофьорските курсове, понеже не можеше да си кара подаръка.

Не ми е доказал! Защото не ме обича

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми аз му извадих душата и той въпреки това се държа на ниво във всеки един момент от връзката ни

Понеже се бяхме скарали жестоко... Един ден ме пресрещна и пред мен почна да си реже вените и да крещи че ме обича.....
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Мен не ме впечтляват някакви подаръци(макар,че ги обичам не е лъжа), но едно е да ти подари бижу или нещо скъпо,друго е да направи нещо мило за теб,защото още си спомням как приятеля ми ми помагаше да си превеждам думите по английски които бяха хиляди,без изобщо да съм го молила и е висял пред речника и е прееждал до край. Не знам може да ви прозвуча тъпо,но това и други такива дребни милички жестове винаги ще ги помня,докато подаръците съвсем няма да ме топлят толкова след време

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Nickole
    Понеже се бяхме скарали жестоко... Един ден ме пресрещна и пред мен почна да си реже вените и да крещи че ме обича.....
    ...в гъза да я...

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Прави ми компромиси,за които дори и аз бих се замислила,винаги гледа дали на мен ми е добре и после на него,ако греша не застава на моя страна,а ми казва,че не съм права,винаги е нежен,развеселява ме и най-вече обича ме без пределно.Заслужил е с много неща обичта ми
    Найстина ти завиждам БЛАГОРОДНО ест.запазете това,което имате

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ухх в момента няма, кой да ми доказва, че ме обича..

Прави ми палачинки.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Не ми е доказвала!
    Don't tell me what I can or can't do !

знам че през тези 8 месеца не е бил с друга и че прави всичко за мен
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

хахах чак да се самоубива е смешно според мен....никой не е толкова важен за друг че да се самоубиеш зради него моля ви се.....но от действията се разбира най-много ....най--мразя момчетата които само говорят ОБИЧАМ ТЕ обичам те....любовта не се казва тя се прави и се доказва ; )

Re: Как половинката ви ви е доказал/а че ви обича?

Освен това, когато го отблъсквах и наранявах ,не спря да се бори за мен [/quote]

++

и още куп други..

Той просто е невероятен,единствен и е мой..аз го отблъснах той продължи да се бори, аз го наранявах той продължи да е до мен...всяко негово действие към мен всяка усмивка, прегръдка и мила дума го доказват.Най пресния пример е когато днес излезнахме на кафе и аз казах "мило хайде да се разходим към Божур (това е месност в моя град на едни скали)" той не продума нищо и така както беше облечен за кафе тръгна да се катери с мен по скалите ... дори и да не мислите че това е нещо особенно просто за мен е адски мило .... МОЙ СИ ЕЕЕ!

Мега фен Аватара на Hilary_
    С действия ?? Жестове ... компромиси ... старанието, което влагаше ... нещата са доста, но просто сега не ми се пише ...

Прощавал ми е неща, които са непростими според мен..

Еми прекрати всичките си отношения с момичета .Не излиза,щом аз си седя в нас Съобразява се с мен и с исканията ми

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от giviz3
    Canis_Dirus , верно ебаваш ли се ?!
    Абсолютно сериозен съм.
    Това е най-висшата любов - САМОЖЕРТВАТА!
    Криворазбрана ти е представата за саможертва. Самоубийството си е чиста проба акт на слабохарактерност и егоизъм.
    Саможертвата в името на любовта ти към някого изобщо не включва вариантът да си прекъснеш сам живота за него.
    The only truth they can accept is their own.

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Прави компромиси, пренебрегва някои неща, ест и аз правя същото
    + 1

търпелив е , до мен е в трудните моменти от живота ми както и аз съм до него. Мисли за нас...мисли доброто на връзката ни,жертва се винаги когато е нужно за мен и за нас : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си