- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или Заблуда?
Случвало ли ви се е да сте с даден човек да влагате адски много във връзката си и един ден просто срещате друг човек и осъзнавате че това в което сте вярвали до вчера ... е било заблуда.. Мислили сте че обичате,плакали сте.. и хоп.. ето нещо по-итсинско.. а онова до вчера..заблуда..?
![]()
"Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят..."
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако темата беше формулирана по друг начин щеше да клони към темите за изневярата. Няма значение.
Не не ми се е случвало. И да се случи няма да съжалявам за времето през което съм била с този човек и няма да си мисля че е било заблуда. Защото това новото е просто начало с неочакван край...Не можеш да си сигурен дали началното ново привличане е нещо по-силно от това което си изпитвал към човека от преди...Защото ще си влюбено загубен и едва ли ще можеш да мислиш особено разумно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Случвало ми се еНо новото просто е по-интересно, а доколко е 'истинско' ..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи бе Ивенце
Кво му се чудиш като шаран на протеиново топче?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не ми се е случвало, но е жалко че съм правила всичко по силите си и всичко отива по дяволите и просто не е било толкова силно колкото съм си го мислела.... не искам и да си помислям за такъв вариант...
имам такава връзка от много време.. изтърпяла съм много имало е много компромиси както от едната така и от другата страна.. издържа на всичко минаха момчета покрай мен, та аз не ги забелязах... той ми дава всичко което искам да имам, минаха и момичета покрай него... никаква заплаха да се разруши всичко, защото всичко в което съм вярвала в нашата връзка се оказа такова и устоя на всичко.... щастлива съм и никой не може да попречи на щастието![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от valdesbg
валдес имаш яки финтове с тия сравнения,сега ме караш да вадя мойте![]()
Първоначално написано от anonimchetou
![]()
valdesbg и Sh@d0w ... нямам дууууумииииии ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не![]()
Даммм,случвало ми се е...
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Не ми се е случвало... За съжаление, прекалено лесно се привързвам и нещото, към което се привържа ми става безрезервен идеал!![]()
мм не мисля, че е точно заблуда, просто към другия човек изпитваш по- силни чувства![]()
може би наистина заблуда не е точната дума ..но аз реших да ви попитам понеже ходих с едно момче 5 месеца сичко беше ок той се държеше прекрасно с мен. Сещам се как като си тръгваше и двамата бяхме с насълзени очи,гледахме се така сякаш 1 година няма да се видим.. а всъщност бяха просто няколко часа.. таа мисълта ми е много истинско беше обаче хоп оставих го сега съм с друг... а това момче не ми липсва изобощо..а си мислех че го обичам и наистина плакала съм от щастие докато бях с него.. а сега.. чудя се .. явно съм се заблуждавала че обичам и аз незнам..![]()
да случи ми се с четири годишната ми връзка , не бих казала че беше заблуда , но просто се влюбих в друг човек и чувствата ми избледняха. това просто е нещо ново по интересно и за това старите чувства изглеждат заблуда
Затова мразя да се привързвам... Но понякога не зависи от мен![]()