- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как половинката ви ви е доказал/а че ви обича?
Въпросът е ясен. Дано стане интересна тема.
Майка и е 100% против мен , а тя я игнорира и е с мен .... за сега .Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Прави ми компромиси,за които дори и аз бих се замислила,винаги гледа дали на мен ми е добре и после на него,ако греша не застава на моя страна,а ми казва,че не съм права,винаги е нежен,развеселява ме и най-вече обича ме без пределно.Заслужил е с много неща обичта ми![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
чрез дейстфията си .. и чрез компромисити които е прафила заради мене ... когато ми е прощафала грешките...
Прави всичко за мен, въпреки всички трудности, защитава ме, подкрепя ме и гледа на мен като на голям човек, а не като на дете.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Както се пее в една песен:
And when I know you wrong, I say you right
And when I wanna say no, I say I might
Да пренепрегнеш твоето мнение спрямо нейното.
Чрез много неща. Например това,че се мести да живее на друго място(т.е. при мен).
Точно.Първоначално написано от FeelMyPain
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
При нас нещата са сложни.Чрез действията си,чрез отношението,което проявява към мен,чрез компромисите и това,че винаги е бил насреща така го е доказвал.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обичта му към мен се усеща във 98% от действията му свързани с мен.Намери място за мен в сърцето си и ми го доказва по всевъзможни начини. Мога да разбера колко ме обича само по начина по който ме гледа.
Искаш ли по-конкретни примери?
Първоначално написано от Canis_Dirus
Ебаваш ли се?
по много много начини!!винаги е там за мен когато имам нужда от помощ, винаги се грижи за мен, абе много са нещата...
![]()
Canis_Dirus , верно ебаваш ли се ?!
Абсолютно сериозен съм.Първоначално написано от giviz3
Това е най-висшата любов - САМОЖЕРТВАТА!
Grumpy old madman
Ми всеки,който ме познава знае що за човек съм и че съм "малко" странна и капризна.Някой път и аз самата не мога да се разбера.А той за толкова време винаги се е опитвал да ме разбере и да не се караме.Влиза ми в положението почти винаги.И с още много неща ми е доказал,че ме обича,а и то си личи от толкова далеко в погледа му (приятели са ми го казвали).
ами да кажем че такъф факт съм нямала в живота си![]()
еми зна4и бчххме 2 клас и 2 мом4ета ме обикаляха и ми викаха ние сме тфоийе бодигарди :Д:Д:Д . .![]()
![]()
. . докато едно др мом4е доиде и вика сиси на коиа страница ни бесхе домасхното по бел и те викаха а маано са от сиси :Д:Д:Д ..... мн бе6е тъпо просто незнам от каде се сетижа па тфа да прават :Д:Д:Д
С начина по който ме гледа,как рейва усмивка на лицето му,когато ме види,дори и да е/да ми е ядосан
Носи ми бирата,разтрива ми гърба,не ми крещи и не ме лъже-на мен това ми стига.![]()
Ритна ме!![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
в топките ли...Първоначално написано от eikichi
![]()
![]()
п.п: никак нямам си гадже...![]()
с моите гаджета досега не сме се обичали, че чак пък и да си доказваме.. ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
![]()
Добре, че не беше там. :P В крака.![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Същото ,но не само майка му, а изобщо цялата фамилия и биха го убили.Освен това, заради мен наруши ужасно много правила, които не би си и помислил да нарушаваПървоначално написано от NeZaPoznat
Освен това ми прости няколко пъти огромни грешки.Освен това, когато го отблъсквах и наранявах ,не спря да се бори за мен
Освен тези неща има още ужасно много
Просто любовта му е 100000000000% сигурна, проблема е ,че моята не е толкова здрава
![]()