Ами става дума за една връзка, която приключих преди около 6 месеца .. Стана Декември месец .. След като скъсахме беше ми ужасно трудно, а пък и когато се виждахме бяха целувки глупости и така не можах да го забравя и адски много страдах .. Така до Февруари месец, когато разбрах, че ходи с друга и просто го оставих .. До Май месец 1 дума не си бяхме казали .. И аз го бях забравила .. И една вечер си беше написал на испански нещо на скайпа, но беше тотално грешно и аз просто го поправих, без дори да си помислям,че ще получа отговор .. Но той ми отговори .. И така започнаха пак глупостите .. Казваше ми, че иска да скъса с неговата, защото не я обича ( което е тотална истина ) и след това иска пак да е с мен .. И аз повярвах .. На следващият ден те скъсаха, но след 2-3 дни пак се събраха .. Проблема е, че са в един клас .. И просто няма начин да не се сдобряват .. Сега преди 1 седмица някъде пак скъсаха, уж окончателно и аз бях на върха на щастието .. И след онзи ден вечерта, когато ми каза, че ме обича и иска само да си оправи живота и пак ще бъдем заедно имах чувството,че света е станал розов .. До днес .. Когато видях в един сайт как й е писал на тая мацка .. Че я обича, че е най-красивата и ако не й вижда очите ще изперка .. Ей не се сдържах, разплаках се и му написах да не ме търси повече .. Но знам, че той няма да го направи .. Та въпроса ми е : Какво да направя .. Да го зарежа и да продължа, макар и с разбито сърце .. Или да се опитам да се съберем пак ..

Благодаря на всички, които са имали нервите да ми четат глупостите ..