- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да изгоня наще за да направя парти?
здравейтебихте ли ми помогнали като ми кажете как да изгоня родителите си поне за един ден за да направя парти
много искам но те не ми позволяват и за това не мога
а и пустите му комшии се оплакват и напраоо... На мен ми беше дошла идеята да ги прата на село ама мисля че няма да станее незнам защо трябва ми някоя по добра идея. Мерси предварително
амм първо на колко си...?!щом не ти дават значи има причина...
а и дори ако стане после съседите ще те изпортят така или иначе...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
няма начин![]()
ако майка ти е хубава, да дойде да я занимавам малко![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаха братовчед ми казва на неговите да се махат че ще има купон и не трябва да има дъртьовции те се махат естествено
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
aми зависи от това на колко си защото ако си малка разбира се няма да та позволят ... а иначе ако през деня няма никой може да направиш дневно парти![]()
![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
aми зависи от това на колко си защото ако си малка разбира се няма да та позволят ... а иначе ако през деня няма никой може да направиш дневно парти![]()
![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
На колко години си?
И мисля, че е леко нагло...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
защо толкова искаш да правиш парти?,да не е заради някоя мома бе?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
с шутове мн ясно, иначе зависи и до това дали са сговорливи, но честно казано конкретна идея нямам
![]()
Обикновено първо питам дали мога да направя купон,ако може-те сами се изнасят.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
+1 , По-добре им кажи , отколкото да разберат от съдседите напримерПървоначално написано от miss_asi
![]()
Кво му е общото с любовта![]()
Щом не ти позволяват по-добре недей. Нали после ще разберат от съседите?
Stay up all night with the stars *
кажи им че има некаква бомба в апартамента която Садам я е сложил за да ти отмасти и ти ще останеш да я обезвредиш а те да бягат
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
амии аз съм на почти 15 години![]()
супер идеяПървоначално написано от Aicken
![]()
Ти луда ли си бе. Ше събереш сульо и пульо у вас, които ще идват не заради теб а заради пиенето и ще ти изпочупят пан(д)елката и ще ревеш после. Порасни малко и тогава пробвай пак!Първоначално написано от coollove9
Е явно няма да стане миличка .. кажи на някоя твоя приятелка да направи на нея може да и дадат ..![]()
Ako ваще сте готини...просто ги помоли да се изнесат за една нощ, защото искаш да поканиш няколко приятелкиНо имай в предвид, че наистина нещата могат да излезнат извън контрол
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Обади им се и се представи за далечен роднина и им кажи че мн спешно трябва да дойдат на определено място двамата (мястото да е приблизително 200 км от дома) и го омотай некак си че ти не трябва да си с тях и така. После ще ядеш малко бой ма нали важното е да има купоон :Д
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Просто наистина седни и поговори с тях направи се на по отговорн/а и от тях и им обясни гледната си точка ... и те се хора и те ще те разберат все пак и те са били на твоята възраст![]()
добра идеяПървоначално написано от LoVeIsGoNe
но ме е страх дали няма да ми почетат малко конско може да опитам стига да се престраша
![]()
А,точно!И аз това се чудя.Как?Казах им аз на наш'те да си разкарат,но те не щат.Какво да ти кажа-надявай се да се чупландосат и така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love