Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Цитирай Първоначално написано от lipstik
Определено предпочитам да хвана приятеля ми в леглото с момче от колкото с момиче(дано никога не се случи да ми изневри с каквото и да е)Така поне ще знам,че проблема не е в мен,а в него и ще съм си спокойна.
Колко многоо тговори Защо ще си по спокойна и защо смяташ, че проблема не е в теб ? Та той се е обърнал към СЪЩИЯ пол т.е. не харесва момичета не му е приятно да е с момиче, това би трябвало да те уплаши до побъркване не да те успокоява...
А все пак аз не мога да разбера защо съдите би-сексуалните/гейовете толкова строго ? Защо те да не са хора и да не бъдат приемани просто нормално от населението ? Защо всеки така ги псува/обижда и т.н? Страх ви е да не се превърнете в 1 такъв ли ? Страх ви е да не се събудите след пиянска нощ до такъв ли ? Никога не съм получавал интересен, адекватен или там какъвто искате го наречете отговор за това "защо мъжете са толкова кофти настроени срещу би/хомо сексуални" ?
Той ако не ме харесваше като момиче и не го привличах повече не мисля,че би се обърнал към момче,а към друго момиче
А и освен това да си с човек от същия пол не е нормално и е някакво психическо отклонение за което не мога аз да съм виновна.
Така че определено бих се чувствала по-спокойно.