- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изтощена коса...
Как да се справя с този проблем?косата ми е супер зле..накъсва се,пада постоянно,направо запушвам канала като вляза да се къпя О_o косъма ми е станал адски тънак,омазнява се мн лесно и просто едва диша горката.. кажете ми нещо подхранващо нз балсам ли шампоан ли или някакво лекарство най-добре ще да е..просто нещо с което да живне и отново да си възвърне предишния вид..Просто аз и е*ах майката с тия бои и изправяне с преса всеки ден :X
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Бадемово масло, хининова вода много добре подхранват косата. Спри да използваш пресата и другите глупости и си дай почивка на косата.
airplanes..
Къде да го намеря тва бадемово масло? А не мога да си дам почивка,щот ако не си изправя косата просто...не приличам на човек...Първоначално написано от twilightHeart
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Дали ще приличаш на човек след време като ти изпопада косата и няма да има какво да изправяш.. вържи я има толкова начини и неща, с които можеш да го направиш..иначе отиди в някой магазин за козметика или в няколко и от там им кажи да ти предложат някои нещаПървоначално написано от monityY
![]()
Тфа бадемово масло няма да и помогне,според мен отиди да я подстрижеш малко и попитай фризьорката си,тя знае най-добре.
Някоя професионална маска ще ти оправи косата.
И намали пресата малко,има толкова много прически за който не е нужна преса
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
маска за коса на Елсев Възтановяваща и подхранваща маска за коса в жълта кутийка е около 10лв е.Спри с тея бои и преси!!!!!!!!!!!!