.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Изтощена коса...

Как да се справя с този проблем?косата ми е супер зле..накъсва се,пада постоянно,направо запушвам канала като вляза да се къпя О_o косъма ми е станал адски тънак,омазнява се мн лесно и просто едва диша горката.. кажете ми нещо подхранващо нз балсам ли шампоан ли или някакво лекарство най-добре ще да е..просто нещо с което да живне и отново да си възвърне предишния вид..Просто аз и е*ах майката с тия бои и изправяне с преса всеки ден :X
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами първо недей да използваш тази преса толкова често.Пострижи се едно хубаво да ти живне косата и започни да си правиш домашни маски.

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Бадемово масло, хининова вода много добре подхранват косата. Спри да използваш пресата и другите глупости и си дай почивка на косата.
    airplanes..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Бадемово масло, хининова вода много добре подхранват косата. Спри да използваш пресата и другите глупости и си дай почивка на косата.
    Къде да го намеря тва бадемово масло? А не мога да си дам почивка,щот ако не си изправя косата просто...не приличам на човек...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

В аптеката се продава.Към 2 и нещо струва.Аз за това никога през живота си няма да си купя преса.Само като виждам колко пристрастени хора има..

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Къде да го намеря тва бадемово масло? А не мога да си дам почивка,щот ако не си изправя косата просто...не приличам на човек...
    Дали ще приличаш на човек след време като ти изпопада косата и няма да има какво да изправяш.. вържи я има толкова начини и неща, с които можеш да го направиш..иначе отиди в някой магазин за козметика или в няколко и от там им кажи да ти предложат някои неща

Тфа бадемово масло няма да и помогне,според мен отиди да я подстрижеш малко и попитай фризьорката си,тя знае най-добре.
    Някоя професионална маска ще ти оправи косата.
    И намали пресата малко,има толкова много прически за който не е нужна преса
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    маска за коса на Елсев Възтановяваща и подхранваща маска за коса в жълта кутийка е около 10лв е.Спри с тея бои и преси!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си