- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета споделете с нас ... (за мутрите)
Привличат ли ви хора с черни дрехи,гола глава,здраво тяло и големи синджири![]()
То си зависи ама.. не.
Fall down seven times..
Stand up eight.
мафията мааа'а фака![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Привличат ме високи мъже със здраво тяло, но не с гола глава. И не само мутрите изглеждат така все пак.
е като видиш човек с това описание по улицата,не казваш ли : "Виж го тоя,баси мутрата "![]()
Е, да, с твоето описание в първия пост, може би. Аз споменах, че харесвам високи и масивни, не е нужно да са с вериги, да са целите в черно и да са с голи глави и черни очила.Първоначално написано от noname2
![]()
ок,мерси за мнението![]()
Все ми е тая
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Абе колкото и да ми харесва, от тия ли е - не се занимавам с него!
Не ми е това критерият, но биха могли да ме привлекат, както и да ме отвратят. Не сслагам хората под знаменател.Първоначално написано от noname2
Мутриима разлика от мутра до мутра,сега е пълно с някви смешници които се опитват да се правят на мутри...жалка работа...изобщо не харесвам такива мъже
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
гола глава и здраво тяло ок..
ама с тия ланци и вериги..малко селски тип ми идва
НЕ!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не![]()
Казвам си, че тва ми е охраната!Първоначално написано от noname2
По принцип сериозно съм фенка на косата на момчетата, ама като иска да е с гола глава и му отива няма проблем. Здравите тела и масивните синджири винаги ми правят впечатление, но много си зависи от самия човек![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Е то мутри вече не останаха..Сичките ги избиха![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
+Първоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
![]()
НемПо принцип тези хора (мутри както някои ги наричат) нямат грам мозък.Поне с такова впечатление съм останала.
хахахаха
да не съм луда, че да се занимавам с мутри
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Попринцип не, харесвам момчета с коса... пък и ' някои ' от мутрите, не са много надеждни.![]()