.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Град
    SоfiЯ
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    никой не ви говори за 30 кила с мокри дрехи и 10 см ръка.Говоря си за нормален човек 165-175 ,70 80 кила...
    Някой беше казал за съмочуствие
    виж намене такова не ми липсва,просто искам да видя мнения
    май трябва да го поставям след всеки пост.Да така не всички напомпани са тъпи,но повечето от тях са такива аз не говоря за всеки по отделно а общо и незнам защо всеки ме напада ????
    Иииии незнам защо всеки ми говори за самочуствие ако ме познавате ок...
    но не мисля така и ако може с по една тема и няколко поста да разбереш какъв е човек ок моля на следващото предаване на "Ясновидци" да се яви...

Съгласен съм - не всеки, който е напомпан, има гръб като гардероб и т.н. е сдухан, смотльо и безмозъчен...
    Ако помислите малко ще стигнете до извода, че хората, застояли се в залите 135252235523253 часа са изключително добри химици - правят от 2-3 химични елемента бомба в телата си...
    едит : Както пише в залата в която ходя "Без химия няма и физика" - съм съгласен, ала аз все още не съм се престрашил да дам и 1 лв за протеин и т.н.

За да обобщя : Като гледате мускули не мислете, че хората са глупави..
    Пример - Арнолд Шварценегер - няколко пъти мистър Олимпия, един от най-най актьори, а в момента и Губернатор на САЩ
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Re: кое оценявате повече момичета ?

кое оценявате повече момичета ?
    1:Момчето да нее много едро и да не е целия в мускули,но за сметка на това да има огромно чуство за хумор и винаги да може да те разсмее?
    2:Да е едро и с мускули навсякаде и един виц да не може да разкаже.
    Незнам искам мненията ви защото аз не сам от едрите и нещо щангите неме влечат,но за сметка на това имам огромно чуство за хумор и винаги мога да извлеча смешното от ситуацията незнам дали това е достатъчно,но все пак...да ви попитам.Какви момчета харесвате?
    пич ти си адски ограничен....поставяш нещата много крайно,личи си че си отпуснат шут и се опитваш да си повдигнеш самочувствието,но не смятай че едро момче с "мускули"=дръвник

Цитирай Първоначално написано от Stelcho
    Съгласен съм - не всеки, който е напомпан, има гръб като гардероб и т.н. е сдухан, смотльо и безмозъчен...
    Ако помислите малко ще стигнете до извода, че хората, застояли се в залите 135252235523253 часа са изключително добри химици - правят от 2-3 химични елемента бомба в телата си...
    едит : Както пише в залата в която ходя "Без химия няма и физика" - съм съгласен, ала аз все още не съм се престрашил да дам и 1 лв за протеин и т.н.

Пример - Арнолд Шварценегер - няколко пъти мистър Олимпия, един от най-най актьори, а в момента и Губернатор на САЩ
    ама вие няма да се научите нали ем сте некомпетентни ем изказвате мнение като разбирачи,1.без химия може да се постигне физика,ела и ще ти го докажа 2.Не всеки напомпан в залата е химик(така завистниците се успокояват) 3.Протеинът не е химия глупако

Супер фен
    Въпроса е тъпичък и не можеш да разделиш хората ей така на два типа НО така или иначе определено взимам номер 1

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... първия тип

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Едно е да се възбудиш от някого - друго е да установиш, че само външния му вид е хубав.. той може да има 3 бицепса ама да не знае кое е дупе и кое....
    3 бицепса?

Град
    In Devil's Castle
    нито едното, нито другото не е определящо. все едно само едното чувство за хумор е важно. а щом е в раздел ''секс'', още повече......
    someone else...

Супер фен
    Град
    Венера

1:Момчето да нее много едро и да не е целия в мускули,но за сметка на това да има огромно чуство за хумор и винаги да може да те разсмее?
    Незнам искам мненията ви защото аз не сам от едрите и нещо щангите неме влечат,но за сметка на това имам огромно чуство за хумор и винаги мога да извлеча смешното от ситуацията незнам дали това е достатъчно,но все пак...да ви попитам.Какви момчета харесвате?
    Примерно... Да е грамотен.
    Т.е. ти изпадаш по всички класации.
    Задръстен си, човече, примири се.

aз избирам тоя дето е дяволски добър в леглото!

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Аз пък мразя някои дето са ходили на зала там месец.. година и вече се мислят за по-висш вид.. сякаш това е решението на всички проблеми по света и всеки трябва да ги последва.. но наистина не е казано, че ако си коравичък няма да можеш да "обелиш" и един виц..
    брат в тая държава така се оправят повечето проблеми за съжеление..
    а също да кажа, че според мен е по-добре си с развито тяло и да се надуваш, отколкото да си някой пикльо 40 кила дето като уха силен вятър си стои у тях да не го отвее, да се прави на интересен.по здравия поне има с какво да се надува и какво да покаже (не става въпрос за качества от рода на чуство за хумор или интелигентност).та затова и аз тренирам усилено

а по темата незнам дали ще има точни отговори.. това е все едно да попиташ мъжката част от потребителите кое момиче ще предпочетат :
    1. много красива, но проста като галош
    2.интелигентна и забавна, но въпреки това много грозна
    разбираш ли ? никой няма да търси само 1то добро качество.. затова темата и анкетата не са много добре направени

супер малоумна тема
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Град
    Svishtov, Bulgaria
    за моите стандарти въвеждам номер 3: не е едро (мразя напомпаните), но пак е добре сложено, може да е слабо момчето ама ако си прави лицевите опори, коремните преси и бяга на стадиона от време на време бас хващам че тялото му ще може да ме подлуди, а има ли и чувство за хумор само да ми падне такива целувки ще му ударя че свят ще му се завие

ти се едно сравняваш бърза и бавна колата

м/у 2те няма нищо общо...

Аз от 2рия тип момчета не познавам... Вместо як напиши зубар/ тогава вече, може да не мой да каже виц и да не те забавлява и да те гледа с бялото на окото.

Разбрахме, че си слаботелесен.

Но с нищо не доказа, че си забавен ;/.

Град
    Sofia
    Аве кво се прайте ве ебати тъпите путки сте... се 1 не ви знам,че всички ще изберете 2 айде моля ви се... момчето мисла че искаше да каже,че съпоставя 2 момчета 1то да кажеме 60 кила слабо и с голямо чуство за хумор а другото 80 кила с добра физика,но без чуство за хумор а вие чак за химий и културисти говорите.Аз съм М ама ако трябваше да избирам бих избрал 2... защото фитнеса е полезен да направиш телце,да станеш по-силен все ще ти е от полза,но не да се злоупотребява като се използват разни стероиди и т.н.Аз съм си говорил с много приятелки и даже на майка ми приятелки на по 30-40 години и всички харесват едри мъже,нехаресват дришлиовци по 50-60 кила които да ги ръмбат в леглото !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не се кефя на мускулести и едри мъжаги, предпочитам някой със средно телосложение. Чуството за хумор си е задължително при всички случаи.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    . . Майко прочетох едно мнение и се влюбих във вас!! Бившия е олицетворение на онези типове, който са ходили половин година на фитнес направили са мускулите, направи са tattoo и сега се има са висш. . Ии все пак с ръка на сърцето казвам, че ще избера някой с хубаво тяло (не е задължително да е с перфектнот) и с чувство за хумор. .
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Арнолд е "измаал" всякакъв вид химия, била модерна в 60-те.Да БЕШЕ здравеняк, напомпан, ала я го виж сега..Кожата му виси, като скъсан балон.
    Pagani Zonda

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз изобщо не обичам момчета с мускули.. с поддържани тела - да, но напомпани - не, така че бих предпочела момчето, което има нещо в главата си, а не е просто ходещо хубаво тяло ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Angelus_pld

ама вие няма да се научите нали ем сте некомпетентни ем изказвате мнение като разбирачи,1.без химия може да се постигне физика,ела и ще ти го докажа 2.Не всеки напомпан в залата е химик(така завистниците се успокояват) 3.Протеинът не е химия глупако
    Да съм казал някакви добавки или нещо от тоя сорт??
    Говоря за химия ... хапчета, метан и тем подобните бози, които някои си ги взимат. Аз лично на тея тъпагьоси не мога да им схвана начина на мислене, ама айде
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Говоря за химия ... хапчета, метан и тем подобните бози, които някои си ги взимат. Аз лично на тея тъпагьоси не мога да им схвана начина на мислене, ама айде
    Аз пък не се и опитвам..

Град
    Силистра
    ем деа знам зависи от момчето ам бих претпочела №1
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

не можеш да съдиш за едно момче по мускулите и дали ш'ти каже някъф виц...избора на момче зависи от други мн по-важни неща...поне според мен
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    2-рото
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си