- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое оценявате повече момичета ?
май трябва да го поставям след всеки пост.Да така не всички напомпани са тъпи,но повечето от тях са такива аз не говоря за всеки по отделно а общо и незнам защо всеки ме напада ????Първоначално написано от wartus
Иииии незнам защо всеки ми говори за самочуствие ако ме познавате ок...
но не мисля така и ако може с по една тема и няколко поста да разбереш какъв е човек ок моля на следващото предаване на "Ясновидци" да се яви...
Съгласен съм - не всеки, който е напомпан, има гръб като гардероб и т.н. е сдухан, смотльо и безмозъчен...
Ако помислите малко ще стигнете до извода, че хората, застояли се в залите 135252235523253 часа са изключително добри химици - правят от 2-3 химични елемента бомба в телата си...
едит : Както пише в залата в която ходя "Без химия няма и физика" - съм съгласен, ала аз все още не съм се престрашил да дам и 1 лв за протеин и т.н.
За да обобщя : Като гледате мускули не мислете, че хората са глупави..
Пример - Арнолд Шварценегер - няколко пъти мистър Олимпия, един от най-най актьори, а в момента и Губернатор на САЩ![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
пич ти си адски ограничен....поставяш нещата много крайно,личи си че си отпуснат шут и се опитваш да си повдигнеш самочувствието,но не смятай че едро момче с "мускули"=дръвникПървоначално написано от wartus
ама вие няма да се научите налиПървоначално написано от Stelcho
ем сте некомпетентни ем изказвате мнение като разбирачи,1.без химия може да се постигне физика,ела и ще ти го докажа 2.Не всеки напомпан в залата е химик(така завистниците се успокояват) 3.Протеинът не е химия глупако
Въпроса е тъпичък и не можеш да разделиш хората ей така на два типаНО така или иначе определено взимам номер 1
![]()
... първия тип![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
3 бицепса?Първоначално написано от suitable
![]()
нито едното, нито другото не е определящо. все едно само едното чувство за хумор е важно. а щом е в раздел ''секс'', още повече......
someone else...
Примерно... Да е грамотен.Първоначално написано от wartus
Т.е. ти изпадаш по всички класации.
Задръстен си, човече, примири се.![]()
брат в тая държава така се оправят повечето проблеми за съжеление..Първоначално написано от suitable
а също да кажа, че според мен е по-добре си с развито тяло и да се надуваш, отколкото да си някой пикльо 40 кила дето като уха силен вятър си стои у тях да не го отвее, да се прави на интересен.по здравия поне има с какво да се надува и какво да покаже (не става въпрос за качества от рода на чуство за хумор или интелигентност).та затова и аз тренирам усилено
а по темата незнам дали ще има точни отговори.. това е все едно да попиташ мъжката част от потребителите кое момиче ще предпочетат :
1. много красива, но проста като галош
2.интелигентна и забавна, но въпреки това много грозна
разбираш ли ? никой няма да търси само 1то добро качество.. затова темата и анкетата не са много добре направени
супер малоумна тема
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
за моите стандарти въвеждам номер 3: не е едро (мразя напомпаните), но пак е добре сложено, може да е слабо момчето ама ако си прави лицевите опори, коремните преси и бяга на стадиона от време на време бас хващам че тялото му ще може да ме подлуди, а има ли и чувство за хумор само да ми падне такива целувки ще му ударя че свят ще му се завие
ти се едно сравняваш бърза и бавна колата
м/у 2те няма нищо общо...
Аз от 2рия тип момчета не познавам... Вместо як напиши зубар/ тогава вече, може да не мой да каже виц и да не те забавлява и да те гледа с бялото на окото.
Разбрахме, че си слаботелесен.Първоначално написано от wartus
Но с нищо не доказа, че си забавен ;/.
Аве кво се прайте ве ебати тъпите путки сте... се 1 не ви знам,че всички ще изберете 2 айде моля ви се... момчето мисла че искаше да каже,че съпоставя 2 момчета 1то да кажеме 60 кила слабо и с голямо чуство за хумор а другото 80 кила с добра физика,но без чуство за хумор а вие чак за химий и културисти говорите.Аз съм М ама ако трябваше да избирам бих избрал 2... защото фитнеса е полезен да направиш телце,да станеш по-силен все ще ти е от полза,но не да се злоупотребява като се използват разни стероиди и т.н.Аз съм си говорил с много приятелки и даже на майка ми приятелки на по 30-40 години и всички харесват едри мъже,нехаресват дришлиовци по 50-60 кила които да ги ръмбат в леглото !
Не се кефя на мускулести и едри мъжаги, предпочитам някой със средно телосложение. Чуството за хумор си е задължително при всички случаи.
. . Майко прочетох едно мнение и се влюбих във вас!!Бившия е олицетворение на онези типове, който са ходили половин година на фитнес направили са мускулите, направи са tattoo и сега се има са висш. . Ии все пак с ръка на сърцето казвам, че ще избера някой с хубаво тяло (не е задължително да е с перфектнот) и с чувство за хумор. .
![]()
Арнолд е "измаал" всякакъв вид химия, била модерна в 60-те.Да БЕШЕ здравеняк, напомпан, ала я го виж сега..Кожата му виси, като скъсан балон.Първоначално написано от Stelcho
![]()
Pagani Zonda
Аз изобщо не обичам момчета с мускули.. с поддържани тела - да, но напомпани - не, така че бих предпочела момчето, което има нещо в главата си, а не е просто ходещо хубаво тяло ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да съм казал някакви добавки или нещо от тоя сорт??Първоначално написано от Angelus_pld
Говоря за химия ... хапчета, метан и тем подобните бози, които някои си ги взимат. Аз лично на тея тъпагьоси не мога да им схвана начина на мислене, ама айде![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
Аз пък не се и опитвам..Първоначално написано от Stelcho
ем деа знам зависи от момчето ам бих претпочела №1
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
не можеш да съдиш за едно момче по мускулите и дали ш'ти каже някъф виц...избора на момче зависи от други мн по-важни неща...поне според мен![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]