- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое оценявате повече момичета ?
+1Първоначално написано от spongkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
бих казала посредата
защото не искам да му се вижда скелета от тук, от там
също така искам да има някви мускули, може да не са големи, но ...
а за чувството за хумор - трябва да има, но да не прекалява
все пак трябва и да е сериозен
а и красотата не зависи от мускулите
http://bb4images.bigbrother.bg/img/partPicFull28.jpg - той има мускули но не ми харесва
![]()
Ами N.1 ама да не е ПРЕКАЛЕНО клечав ..![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Все тая важното е като съм с него да ми е интересно,той да ми е интересен,да ми е забавно и да съм влюбена,а точен тип нямам!Мускули,немускули,мо ък немозък важното е да има химия!
Никак не харесвам едри мъже с мускули дето блъскат много фитнес.Определено предпочитам 1.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Eто примерно аз....стройно телце и чувство за хумор.
Никак не се самоизтъквам нали![]()
![]()
![]()
Лостове му е майката .. силови, коремни, гръбни .. ;д кофички .. ала - бала .. от 3 месеца тренирам станах супер машина 8 силови на серия .. 15 коремни .. : ) и мога да те накарам да се смееш всеки един момент![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Ако самият човек не ми допадне, въобще няма да му гледам тялото и чувството за хумор..
Сегашният ми приятел едва може да го накараш да се усмихне, а тялото му не е спада в нито една категория.. Но е перфектен.. Характерът мечта от мен.. Друго какво ме интересува ???![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Това да имаш чувство за хумор, не означава, че трябва да научиш всички вицове от книжката "101 подбрани вица". То или си го имаш, или си го нямаш.
Не знам кой предпочитам, зависи от момчето.
Нямам представа как ще прозвучи, но мен слаботелесните не ме привличат физически. Което не означава, че предпочитам втория вид. Все пак не ми се иска да ритвам под масата гаджето ми всеки път като трябва да се разсмее...
1.Първо виждаш едно момче във външен вид.(това не означава че трябва да е някакав мускулест изрод трябва просто да е сладак)
2.Разбираш дали изка само да ти го наебе или има по сериозни намерения.
3.Разбираш колко акъл има. Много е важно да се разбирате и да се смеете заедно.
Такаче изводат ми е че не трябва да си някакав фитнес маняк но пак да не разчиташ само и на хумура.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от wartus
Със сигурност ако продължаваш да си такъв комплексар, тебе няма да те харесат![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Номер 1![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Аз обичам да го правя с круши
Голям размер на картинката! /machoka/