Здравейте отново.Заразих се от гъбички от преди 5-6 месеца.Да,ходих на лекар.Лекувах ги.Но след известно време пак се появиха.Пак ги лекувах,но този път без хапчета,само с крема.Затихнаха и се махнаха.След време отново ми се появиха и вече около месец и половина не сам ги лекувал.Та въпроса ми е какво могат да предизвикат ако не се лекуват?Могат ли да настъпят някакви усложнения?ще започна да ги лекувам след около 3-4 седмици-голям проблем ли ще е ? Мерси предварително!![]()
аз ги лекувам като си лакирам ноктите на краката,така немогат да дишат и мрат.гледаи да е цветен,действа само не ми се смейте
Аз този проблем го имам от няколко години,на два от нокътите на краката .. Ужасно е .. пробвала съм почти всичко без резултат![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Извинете за невежеството - но как по точно изглеждат гъбичките по краката;ноктите ?Първоначално написано от Cathylicious
При мен има едни такива чернички които си ги махат с нокът после и е просто мръсотия мисля че... Иначе пръстите на краката ми отдолу са като наядени - кожата е някак си нащърбена...
и мен ме извинете..имах предвид ГЪБИЧКИ НА ПЕНИСА ..
Пич отивай на лекар по-добре ако са станали повече.
Друг вариант е да продължаваш да се лекуваш с това,което вече са ти изписали. Иначе не е приятно и за приятелката ти (ако имаш) и водите сексуален живот![]()
![]()
А за усложнения не знам,но гъбичките изобщо не трябва да се подценяват
Ако имаш партньорка и тя трябва да се лекува.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
предполагам;че е от топлото време и за това ти се появяват отново
при нова поява пак ги мажи с това;което ти е дал лекарят![]()
+1 .. Почвай да се лекуваш,гъбичките са заразни ..Първоначално написано от gia_sena_mono
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Гъбичките само от крем няма да минат. Кремът се използва по време и след проведен курс с антибиотици, след койт гъбичките навлизат в регрес и тогава кремът помага.
за какви "5-6 месеца" говориш момко?!Първоначално написано от Smokk
я виж датите:
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 9:44 am Заглавие: Излющена кожа по пениса
Първоначално написано от Smokk
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 4:00 am Заглавие: Силен сърбеж
Пуснато на: Нед Юли 06, 2008 1:44 am
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 8:25 am Заглавие:
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 3:05 am Заглавие: ...
или си идиот или си мърльо или мазохист или имаш сериозен проблем!
а много е вероятно едно или всичко състояния да са налице, или няколко от тях да са комбо.
т.н. "гъбички" винаги индикират смутен локален имунитет или общ такъв + нарушени условия на средата.
от тук се тръгва като първо се правят изследвания на кръвна захар ...etc..по протокола...
микозна контаминация да персистира при Момче повече от година при провеждано лечение, когато е назначавано "на око" не е изключена, но е необичайна, а комбинирана с дългогодишни оплаквания от "свръхчувствителна главичка" може да означава :
- или лечението е неадекватно защото освен "гъбичките" има и нещо "друго".
-или си мърльо неспазващ указанията, не се лекува половият партньор, не се ползва презерватив при орален, вагинален, анален контакт. или сменяш често партньора.
свръхсетивността на гланса е пряко свързана със състоянието, което ти смяташ за "гъбички".
имах предвид,че се махнаха и от преди 5-6 месеца пак се появиха извинявам се за което и много мерси![]()