- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали ме харесва?
Харесвам момче, което незнам дали ме харесва и дали ще потръгне между нас и за това ви питам КАК да разбера дали той също ме харесва???![]()
По жестовете, които прави ... по начина на държание с теб ... личи си ... ако не е женкар естествено ...А ако не ти се занимава с чакане ... отиваш и го питаш ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами държи се доста добре с мен не мога да го отрека обаче нещо ни куца но незнам какво. Той винаги пита моята приятелка за мен когато ме няма но когато съм там само ме поздравява![]()
... ми направи ти нещо по въпроса ...![]()
![]()
Priceless .. <3
мхм..точно ! \Първоначално написано от Hilary_
/
ще се наложиПървоначално написано от Hilary_
poprikazvaite si ili si popi6ete po skype ala bala ... mnogo lesno 6te razbere6 kakvo misli za tebe ako ob6tuvate izvestno vreme pomejdu si
Защо не вземеш нещата в свои ръце.Покажи му,че го харесваш,признай му го и виж той как ще реагира,какво ще ти каже.Може и да се получат нещата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
абе ти си супер всичко което пишеш по темите ми допада и е страхотна идеяПървоначално написано от vampirekiss
благодаря ти ако ми беше fr лично щяхме яко да се разбираме винаги сме на едно мнение коя здиика си ти?
отиваш при него с думите "мадафака до ю лаик ми , мама ти мръсна"
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
хах допада ми идеята
Аз съм овенче.Наистина си е жалко,че не се познаваме лично с теб.Щяхме да правим страшни мохабети.Първоначално написано от coollove9
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от vampirekiss
oven4e cool az sum vodolei4e ne e zle kombinaciqta
![]()
Определено си личи когато някой те харесва,ако не просто го попитай..
Точно, кратко и ясно!Първоначално написано от Hilary_
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
П-О-П-И-Т-А-Й Г-О!!!Ебати хората сте ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Много е лесно да кажете на някого ПОПИТАЙ ГО...Ами помислете си добре..ако това се отнася до вас има възможност момичето(момчето) да се стресне от факта,че го(я) харесвате и да го(я) изгубите...За това нещата са доста...така през монитора мислиш ли,че можем да преценим дали те харесваНо найстина трябва да направиш нещо..ако имаш подозрения,че те харесва попитай го...ако ли не..продължавай да си приятел с него и да задълбочаваш приятелството ви
Успех
![]()
Първоначално написано от cskar43t0
ти определено ме разбираш
.. а по-добре ли е да се надява излишно?Първоначално написано от cskar43t0
![]()
Priceless .. <3
e права си но аз мисля че открих отговора макар по смотан начинПървоначално написано от Hilary_
разсърдих му се (имаше причина) и на него не му пукаше много много
така че не ме изнтерасува дали ме харесва или не има достатъчно момчета на този свят
![]()
може да е срамежливПървоначално написано от coollove9
Фърляй боб !!Първоначално написано от coollove9
![]()
![]()
![]()