.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да разбера дали ме харесва?

Харесвам момче, което незнам дали ме харесва и дали ще потръгне между нас и за това ви питам КАК да разбера дали той също ме харесва???

Мега фен Аватара на Hilary_
    По жестовете, които прави ... по начина на държание с теб ... личи си ... ако не е женкар естествено ... А ако не ти се занимава с чакане ... отиваш и го питаш ...

ами държи се доста добре с мен не мога да го отрека обаче нещо ни куца но незнам какво. Той винаги пита моята приятелка за мен когато ме няма но когато съм там само ме поздравява

... ми направи ти нещо по въпроса ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    По жестовете, които прави ... по начина на държание с теб ... личи си ... ако не е женкар естествено ... А ако не ти се занимава с чакане ... отиваш и го питаш ...
    мхм..точно ! \/

... ми направи ти нещо по въпроса ...
    ще се наложи

poprikazvaite si ili si popi6ete po skype ala bala ... mnogo lesno 6te razbere6 kakvo misli za tebe ako ob6tuvate izvestno vreme pomejdu si

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Защо не вземеш нещата в свои ръце.Покажи му,че го харесваш,признай му го и виж той как ще реагира,какво ще ти каже.Може и да се получат нещата.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Защо не вземеш нещата в свои ръце.Покажи му,че го харесваш,признай му го и виж той как ще реагира,какво ще ти каже.Може и да се получат нещата.
    абе ти си супер всичко което пишеш по темите ми допада и е страхотна идея благодаря ти ако ми беше fr лично щяхме яко да се разбираме винаги сме на едно мнение коя здиика си ти?

Голям фен Аватара на Aicken
    отиваш при него с думите "мадафака до ю лаик ми , мама ти мръсна"
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    отиваш при него с думите "мадафака до ю лаик ми , мама ти мръсна"
    хах допада ми идеята

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от coollove9
    абе ти си супер всичко което пишеш по темите ми допада и е страхотна идея благодаря ти ако ми беше fr лично щяхме яко да се разбираме винаги сме на едно мнение коя здиика си ти?
    Аз съм овенче.Наистина си е жалко,че не се познаваме лично с теб.Щяхме да правим страшни мохабети.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Аз съм овенче.Наистина си е жалко,че не се познаваме лично с теб.Щяхме да правим страшни мохабети.
    oven4e cool az sum vodolei4e ne e zle kombinaciqta

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ми питай го

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Определено си личи когато някой те харесва,ако не просто го попитай..

Град
    Ямбол
    Точно, кратко и ясно!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ходи и го питай...нищо не губиш един път се умира

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    П-О-П-И-Т-А-Й Г-О!!!Ебати хората сте ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Много е лесно да кажете на някого ПОПИТАЙ ГО...Ами помислете си добре..ако това се отнася до вас има възможност момичето(момчето) да се стресне от факта,че го(я) харесвате и да го(я) изгубите...За това нещата са доста...така през монитора мислиш ли,че можем да преценим дали те харесва Но найстина трябва да направиш нещо..ако имаш подозрения,че те харесва попитай го...ако ли не..продължавай да си приятел с него и да задълбочаваш приятелството ви Успех

Цитирай Първоначално написано от cskar43t0
    Много е лесно да кажете на някого ПОПИТАЙ ГО...Ами помислете си добре..ако това се отнася до вас има възможност момичето(момчето) да се стресне от факта,че го(я) харесвате и да го(я) изгубите...За това нещата са доста...така през монитора мислиш ли,че можем да преценим дали те харесва Но найстина трябва да направиш нещо..ако имаш подозрения,че те харесва попитай го...ако ли не..продължавай да си приятел с него и да задълбочаваш приятелството ви Успех
    ти определено ме разбираш

Много е лесно да кажете на някого ПОПИТАЙ ГО...Ами помислете си добре..ако това се отнася до вас има възможност момичето(момчето) да се стресне от факта,че го(я) харесвате и да го(я) изгубите...
    .. а по-добре ли е да се надява излишно?

Много е лесно да кажете на някого ПОПИТАЙ ГО...Ами помислете си добре..ако това се отнася до вас има възможност момичето(момчето) да се стресне от факта,че го(я) харесвате и да го(я) изгубите...
    .. а по-добре ли е да се надява излишно?
    e права си но аз мисля че открих отговора макар по смотан начин разсърдих му се (имаше причина) и на него не му пукаше много много така че не ме изнтерасува дали ме харесва или не има достатъчно момчета на този свят

Мега фен Аватара на sasha_90
    ами държи се доста добре с мен не мога да го отрека обаче нещо ни куца но незнам какво. Той винаги пита моята приятелка за мен когато ме няма но когато съм там само ме поздравява
    може да е срамежлив

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как да разбера дали ме харесва?

Харесвам момче, което незнам дали ме харесва и дали ще потръгне между нас и за това ви питам КАК да разбера дали той също ме харесва???
    Фърляй боб !!

Като се държи като кретен....Или пък обратното-като ангел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си