Аз ходя на курсове, пробния го взех с 80%, но реших да не се явявам тази година, а направо другата на 2рия
Първоначално написано от Cindil_Pindil
![]()
![]()
И двата ги взех с С
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Seducti0n
Стига бре!Кфо писа? Аз писах ,че ми е звъннал my husband и ми е казал че дъщеря ни е отвлечена.После се връщам в сегашно време.Аз работя в Пр компания и от 1999 година работя за някаф mR Stone , който е boss на Advertismant studio и на последната реклама не съм задоволила очакванията му и той поискал да му върна парите, па аз не съм искала.. И той сега kidnapped my daughter!!! Bustered! Големияя филм и накрая писах, че сме направили размяна след "We had been driving for six hours to get there!!!Yo man!![]()
![]()
![]()
![]()
Адския филм!
^ advertisement*
Аз го държах преди 3 години този изпит и го взех с А. Падна се сравнително лесен тест, някои от пробните бяха в пъти по-трудни.
Когато държах FCE миналата година, единият Writing беше Short Story и реших, че мога да използвам доста въображението си и всъщност се получи експресивна и силна историяПървоначално написано от ImmortalForever
А колкото до днешния изпит, изглеждаха доволни тези, които видях.
съвпадение...
аз писах, че нали съм била в офиса, телефона е звъннал и съм чула непознат глас, който ми е казал да се прибера незабавно вкъщи.Била съм много изплашена а-у , взела съм такси.Като съм се прибрала в нас съм се успокоила и съм разбрала, че си имаме внуче.
хах, това е цялото ми "стори" в съвсем резюмиран вариант
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
моето стори .. в резюмиран вариант. телефона звъни. шефа ми, който е на бизнес среща в Азия, ми казва, че трябва да говорим за нещо важно блабла. научавам, че вече не се нуждаят от мен в офиса и било по-добре да си подам оставкатаприбирам се, и виждам, че жена ми ме напуска. не съм й обръщал достатъчно внимание, и съм бил вглъбен в работата
'Вече нямам работа, доволна ли си?', I shouted. She said nothing and left the house silently.
![]()
отварям си бира, пускам ТВ-то и заспивам на дивана. събуждам се след няколко часа и виждам, че дават лотарийно шоу на живо, в което наскоро съм участвал. неочаквано, чувам името си и осъзнавам, че съм спечелил!тва е в общи линии. не знам как го събрах в 180 думи, рязах от всякъде
![]()
Не знам за вас, но на мен ми беше доста труден.Доста време уж се подготвях,ама...Use of english имаше за късмет две думи ,който не знаех и съответно не са ми верни на Part 3.Part 1 също имаше места където се колебаех.Readinga си мисля,че беше доста труден,най-вече Part 2 и просто не знам какво да очаквам...![]()
![]()
Вие къде и колко време се готвихте?
use of english -> думата 'alter', която според г-жата ни не беше за нашето ниво. аз писах altering... а то май трябвало да е unaltered. другите думи не бяха трудни.Първоначално написано от etitoooo6996
reading-a беше приятен.
listening-a имаше много подвеждащи + акцента им, който объркваше допълнително + това, че някои говореха бързо. докато запишеш 1 казва още 5 работи![]()
ми аз съм объркала едната буква там на memorable и сега съответно няма да ми се полагат точки а ти Part 2 на readinga сещаш ли се как си го подредила като букви?А на Use of Englisha първата и втората част как ти се сториха? А ти откаде си plmn?![]()
мemory беше подвеждащо да. няколко човека казаха, че са писали memorialПървоначално написано от etitoooo6996
![]()
рийдинга не мога да ти кажа как съм го подредил... не ги помня
use of english, 2рата част с попълването на думите (които ти трябва да измислиш) ми се стори по-кофти. особено последните 2 там със Бритиш, Американ кво беше не помня. даже не разбрах смисъла. иначе не беше много трудно.
от Сливен съм, явявах се в Стара Загора. другата събота speaking-а е пак там.
успех на устния ти пожелавамА иначе да втората част същто беше кофти....Аз се надявам с B да го взема.А ти каде и колко време се готви
![]()
На мен Readinga ми беше труден.Иначе другото не чак толковаИ аз писах story xaxa. Писах,че съседа ми се е обадим и ми е казал, че някой е влизал взлом в къщата ми и аз трябва незабавно да отида и т.н.Абе пълни простотии.А ти etitoooo6996 как си подредила втората част на readinga?
готвих се в частно езиково училище тук в моя градПървоначално написано от etitoooo6996
от октомври
Ами да ти кажа и аз не си спомням подредбата на буквитеАко ти си спомняш долу горе кажи та взема да се сетя поне и аз какво съм писала
![]()
ми то и аз на теб разчитах, че и аз да се сетя![]()
а да ви питам, за да имаш А над 80% ли трябжа да имаш?
ми мисля,че да![]()
да, над 80% е A.
за мое голямо съжаление на 1 августдо тогава ще се побъркам
![]()
Здравейте,поздрави на всички.Някои да се е явявал на CAE на 17.06 тази година.Аз се явих,притеснявам се за това,което направих.Ако има някой да споделяме мнения и имам няколко въпроса.Ааа,някой да знае дали вземат много точки,когато си писал article,който е по-кратък от стандартния(220-250 думи).Моят беше някъде кам 180-190,но при това много добре написан
Хора колкото повече наближава, толкова повече ми е спичащо..анализирам всяка секунда от шибаното изпитче... а не искам много и C ще удовлетвори мяота душа..Имам въпрос.. Ако съм скъсана на Part 2 на Reading-а примерно, и на Part1 от Listening-a верно ли ми пишат Fail и не минавам??![]()
![]()
Или е както си мисля, че сумират всичките и ако имаш над 60 % минаваш.. нали нали нали нали нали??
Ако на дрте компоненти имаш над 80% и си скъсана на 2 компонента, минаваш. ВАжното е да имаш над 60% като се сумира всичко...
btw, https://cambridgeesol-results.org тук пише, че трябва да изкарат резултатите в 10ч. днес...
Medicus curat, natura sanat!