.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Тема: FCE

Голям фен
    Оф, свърши FCE-то : ) ! За резултатите знам, но случайно да пускат изпита и ключ към него ? Или поне изпита ?

Мисля, че няма такива работи, ама, все пак да попитам, тези които са минали вече по този път ...

Град
    Rivendell, Middle Earth
    страшния listening, нищо не се чуваше, нямам думи....
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Голям фен
    Не знам, на мен най-тегаво ми беше с "Use of English". Голяма мъка беше .

е аз все още уча ама здравата и сум сигурна че ще го взема щото съм сигурна ж знанията си

f

И аз да се отчета.Значи днес следобед бях на CAE Speaking.добре мина общо взето,паднах се с човек,който познавам.Само се тревожа,че на третата част,където водим дискусия,говорихме малко по-първия въпрос,иначе достигнахме agreement и свършихме навреме.Какво мислите?

Use of English-a беше много гаден

Та днес излезнаха резултатите, как сте се представили?

Голям фен
    Аз много се притеснявах, че ще бъда скъсан ... Имам 76% (B). Изненадата беше, че на reading-ът и listening-ът, където се забелязваше тенденция да се представям добре бяха "Good", а при writing-ът, където не блестях особено и нито веднъж нямаh отлична оценка на изпита ми е "exceptional" ! Граматиката, както си знаех хич не е блестяща !

При теб как е положението ?

И аз го взимам с В(75%).Мисля си,че можех и по-добре да се представя,но явно Writing-а ми е прецакал оценката,тъй като той е най-зле.Но въпреки това съм доволен,че го взех

Супер фен Аватара на kindergarden
    брей кви сте умни аз го взех с ЦЕ втория сертификат

И аз с B изненадата беше че writing-a ми е най-слабата част, винаги съм писал добри writing-и ама не знам сега какво се е объркало то от Б до А е супер малко разликата

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    97 % :P :P :P
    I'm yours.

Между другото и моите Writing-и са ми най-слабата част от този изпит,а на пробните си вадих доста хубави оценки.В интерес на истината мислех,че те по-скоро ще ми вдигнат оценката,отколкото да я свалят,но шанс.Другото,което ме изненада беше,че Listening-a и Use of English-a са ми Exceptional при положение,че по принцип те ми бяха най-слабите.Общо взето пълна изненада относно компонентите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си