Дерзайте, изкараха резултатите... Взех го с Б![]()
Medicus curat, natura sanat!
Аз нямам нужните данни за достъп до този сайт, г-жата ще ги проверява вместо наси аз ще разбера скоро колко имам...
Скъсаха ме..
Тоест имаш под 60% ..?Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
50% имам
az go vzeh s B .. 1 tochka ne mi dostiga za A![]()
![]()
Хайде моля ви се да споделите къде сте се готвили за тези изпити? Доволни ли сте?
Вярно ли е, че вече FCE и CAE са две- или тригодишни, а не доживотни като преди?
^ Аз ходих на курсове в училище "Европа". Сертификатите са доживоти.
Доволна съм обучението в "Европа" изпита ги взех с 77%. Ходих на курсовете за един месец и научих мн неща....
Medicus curat, natura sanat!
i az ycha v Europe school ... mnogo sum dovolna![]()
айде хора какво ще правим сега юни месец![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Ами, ще се явяваме на 12-ти, какво да правимАз още не съм получил имейл, къде ще ми е изпита и кога ще е устния, Вие ?
Не, не сме, ама чакаме![]()
Аз също ще се явявам и малко се притеснявам от 'use of English', защото имам доста внушителни пропуски в граматиката, които гледам да избягвам, като не навлизам във въпросната материя прекалено много! Иначе слушане, четене и писане ги обичам ^^ ! Говореното също ми е проблем едно на ръка защото нямам кой знае какво произношение, друго че се притеснявам да говоря с непознати. Като се сетя само какво заекване падна на изпита по френски тази година
.
Ама все пак съм си казал, че трябва да вярвам в себе си, независимо от мнението на другите. Ако аз не си вярвам няма кой друг ! Не се очакваше нито да си зема изпита по френски с хубава оценка, нито пък да се справя с едни езични състезания, ама го направих, така че даскалите могат да си гледат работата.
Вие как се чувствате, убедени ли сте в уменията си?
Хаха и аз още не съм получила имейл и се надявам това да стане в най-скоро време , че.... дано се справим всички
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Oтваряйте пощите, имаме 'подаръчета'! Да ви е 'честито' на всички.
Иде, иде изпитът
![]()
Аз още нямам нищо![]()
Наскоро чух за този изпит и имам някои въпроси, ако може тези, които са ходили да ми разяснят малко. Значи разбрах какво представлява самият изпит, но не мога да разбера къде трябва да се запиша, трябва ли да плащам нещо. Също така за какво са тези сертификати?
Плаща се да, около 80 паунда се въртяха изпитите преди две години (по спомен). Записването доколкото знам става в британското посолство, аз лично се записах в курса ми по английски (събраха пари и данни, и ни записаха цялата група).Първоначално написано от divaneee
Предполагам, че тук има всичко, което ти е нужно да знаеш:
http://www.britishcouncil.org/bg/bul...e-register.htm
Като цяло FCE е пълна гавра, за разлика от другите два приложението му е почти липсващо. По-добре се готви и се насочвай поне към CAE или направо на CPE. Също така, за да издържиш теста ти трябва минимална оценка "C", но тежестта на един сертификат при оценка "А" и оценка "С" е огромна.
Ето тук е наместена оценката от втори сертификат на скалата на европейската система за оценяване на нивото на владеене на чужд език. Също така надолу е направен списък с фирми и университети, признаващи сертификата. (не са всичките, просто по-големите)
Естествено за трети сертификат списъка се разширява доста, а нивото се качва в C2.
Като заключение ще кажа, че SAT и TOEFL имат още по-голямо приложение, защото са временни сертификати. FCE, CAE и CPE са доживотни. Но пък е приятно да ги имаш в портфолиото си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
След два часа ми е устния утре си е писмения за всички. Само за устния ми е даден един такъв час 16:31не знам дали като ида ще чакам или е изчислено да идеш и да влезеш максимално бързо, както и да е дано да се справя на усния
успех и яко някой друг има днес.
Успех утре на всички : ) ! Дано се справим : ))))
Speaking-a май мина добреАйде успех и от мене на всички, остават към 7 часа само
![]()
може ли и аз да се разпиша днес ми е спийкинга ама за адванса![]()
ужас
първия го минах едва едва преди 2 години ама нз за тоягрр
![]()
Оле и аз съм на CAE Speaking днес от 15:48 в Стара Загора.Ти откъде си?Първоначално написано от kindergarden
Speaking-a да ви е проблем. Айде кажете после как сте се представили.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
такъв спек не е имало...не можахме да си довършим обсъждането на картинките и да изберем две нали ама то не беше честно попринцип успявамеоф кат да е мина