Тия 'стилове' не работят.Защо?![]()
Кога сте ги сложили тея стилове бе![]()
Ама верно не бачкат![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Стиловете са тук от много време(или съм се заблудил ?), но аз не помня да са работили някога.
Ами време е да ги оправят !Първоначално написано от TheBlackStranger
Първоначално написано от AnincetoSexy
трябва да се активират от администратор
Само аз май не загрявам за к'во става въпрос?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
в Настройки на форумаПървоначално написано от tqnko
има опция
за "стил на борда"
и има няколко
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз това го нямам.
кво стана викате?
activate?
Свободната промяна на стиловете на борда е спряна умишлено. Причината не е важна за вас. Добрата новина е, че очакваме да има нови стилове, специално създадени за форума както е настоящият, но никой не може да се нагърби с конкретен срок.
Е, ние ще продължим да си чакаме, нямаме избор. Също както и "новата версия" от миналия септември...Първоначално написано от machoka
ае ти освен да мрънкаш друго можеш ли да правиш?Първоначално написано от babity
The Spark
окей
дано е по-скоро, че ни писна от default-a![]()
В момента ти си мрънкащия. Я да лягааааш...Първоначално написано от 5StaR
^ ехаааааа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ама чакайте сега, аз ли бъркам нещо или ние вече СМЕ с новата версия?
1. Сайтът е с новата си версия, откакто добавихме новите рубрики ТийнАйди, 'Звезди' и т.н.
2. Форумът беше за кракто време на пхпББ 3, няколко дена до седмица и всичко се омаза тотално заради бъговете в нея и върнахме обратно тази. Освен омазването всички потребители вдигнаха шум колко била тъпа и т.н.
В момента единственото, което чакаме е разработването на екстрите, които вие предлагате в темата в този раздел.