- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Цигари .. Пушите ли ?
Доказано е ,че човек се отказва да пуше след като се пробва 9пъти.Аз съм на 4 път и все още не мога ,но ги намалях от 1 кутия за ден и половина до 1 кутия за 2-3 седмици![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
аз гордо мога да заявя че ПУША !!!!!но не пуша по много ..една кутия ми стига за 1-2 седмици
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Кутия на ден..
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не и не смятам да започвам ;д
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Първоначално написано от dessit0yy
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Пуша.. само когато има.. и то на аванта.. да не съм луд да си купувам тютюнец![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
не пуша , караха ме на няколко пъти ама нещо не ми харесва.аз не гълтам само се лигавя и съсипвам цигарите. А и не мисля да ставам пушачка !![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
и аз сам така бате ,само на партита ,когато е на авантаПървоначално написано от hugeZ
![]()
![]()
ПС: наскоро пуших homemade изработка направо ма затакна тая гад![]()
купон да става пичове и пички![]()
![]()
Пуших 8 месеца .. от 4 месеца не пуша.
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
пуших сериозно(всеки ден, по поне 8 цигари, купувах си кутии) преди няколко месеца. сега много рядко, когато ми се ще да си дръпна, допушвам нечия чужда цигара или направо ме черпят цяла.![]()
карам го на аванта, защото има кой да ми дава и защото не виждам смисъл да давам 5 лв. за кутия цигари, която ще се търкаля из нас 2 месеца като една друга в момента.![]()
Не.Не съм опитвала и не бих.. не ми трябва, а пък и не съм заинтересована.. никак даже.
да![]()
Да пуша. На 15 съм. Преди 4 години пуших за първи път, от 2 пуша редовно.![]()
да![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
от 7 години
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
аз не съм пушил и не знам дори какво е)
всичко е до моментаимаш ли шанс да го уцелиш
)