- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP!!!!!
Zdraveite na vsichki!Az sam momiche pochti na 13 godini i moiat problem e sledniat:imam kosumcheta po korema i po krusta.Tova super mnogo me drazni i iskam da gi mahna po nqkakuf nachin.Kazah na maika mi tq vika "ostavi gi".Da ama idva lqto i nqma kak da otida na plaj prilichashta na plusheno meche! Molq vi pomognete mi!Blagodarq vi predvaritelno.
![]()
![]()
![]()
Е ами достатъчно голяма си за да искаш да се поддържаш вече , все пак си момиче и растеш. Затова обясни на майка си че ще се чувстваш по-добре ако ги махнеш - и тя е жена трябва да те разбере. Според мен най-добрият вариант е на козметик , не се мъчи сама , да не оплескаш нещо![]()
1.Кирилица
2.Търсачка
3.Козметик
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Не ги махай от слънцето ще станат руси.А ако сега ги махнеш ще трябва да ги махаш цял живот.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от j_adore2
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Най-добре ще е да не ги пипаш , защото след това завинаги трябва да си ги махаш... остави ги... едва ли ти пречат чак толкова много...
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
лош вариянт е да ги махаш, защото после трябва постоянно да се епилираш там което е отвратително, една моя приятелка си ги маха и нямаш идея като я пипнеш за кръста колко е гадно като са наболипо-добре ги изсветли с нешо има много кремове за тая раобта а и сега от слънцето неминуемо ще се заличат
One 21 GunS