- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода.
На моята пише,че за по-бърз ефект може да се използва всеки ден...аз на суха коса си я слагам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и колко санта повече израства средно за месец примерно?
При всеки е различно на мен ми расте с по 6-7 см,но хининовата вода не помага според мен
на месец?Първоначално написано от billytalent
четох че на година израства 15см средно
Ами мажа я с всякакви глупости иначе преди почти не ми растеше![]()
Тук ги писах мързи ме пак,а и няма смисъл
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=253837
Аз пък съм доволна. Използвам я от месец 3 пъти в седмицата селд като се изкъпя и косата ми е пораснала с около 3-4см. а иначе хич не расте. Може би след 2-3 месеца ще расте още повече![]()
Аз съм чувала и много добри мнения за стимуланта на Икаров
Първоначално написано от Pamie7o
след всяко къпане с 3-4 сантиметра..
ако беше така.. щеше да е добре..
Хининовата вода и при мен има ефект, но както казва фризьорката ми е трудно с един продукт да се повлияе толкова много на косата, че да расте 2 пъти по бързо..
Иначе не мисля, че пречи на суха коса..само да не ти омазнява
![]()
Еми чак всеки ден - не ти препоръчвам ..
Дори и 15 пъти на ден да си я сложиш няма да ти порастне повече отколкото , ако си я сложиш само 1 път ..
Иначе помага. Лично аз си я слагах на мокра измита коса, така хем ти съхне косата , хем водата попива .. Мисля , че е по - добре отколкото да си я слагаш на суха коса![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз я ползвам през ден и я слагам на мокра коса.Точно след като е измита.На мен ми помага![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
за месец да ми е пораснала с около 5см при употреба през ден,на мокра коса.
веднъж сложих на суха и ми се поомазни косата... та не препоръчвам.![]()
Моята коса расте мн бързо, вс месец е със 1,5см по-дълга, а с хининовата вода тройно по-бързо расте.
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и аз искам да ми стане по-дълга косата но няма да я мажа с нищо![]()
първо-защоно не искам да я пръскам с глупости;които не съм сигурна дали ще подействат
второ-расте достатъчно бързо
трето-лято е и не бързам чак толкова![]()
Като каза пръскам ми дойде идея да изсипя хининовата вода в някое шише с пръскало, за да си я нанасям по-лесно и равномерно.Първоначално написано от clever
Аз съм се "мазала" с нея само 2 пъти . След като отида тая седмица на фризьор започвам да я използвам редовно и дано да има ефект.
Аз я използвам от скоро . . . 1-2 дни . . . но в аптеката имаше само на една фирма, а от други форумчета видях съвети като "оо не използвай тази" .. и не разбирам какво ще рече това![]()
иначе съм забелязала,че косата ми малко по-бързо почна да се омазнява..което също ме притеснява,,, надявам се да има ефект
стискайте палци![]()
![]()
бубз ,аз си взех на кокона,имаше и още няква ама тая беше с 10 стотинки по скъпа и миришеше по-якоиначе аз се отказвам от варианта всеки ден,много ми се омазнява..затова попринцип си мия през ден косата и след измиване ще да е
дано да има някакъв ефект
![]()
Май само при мен е нямало ефект от нея![]()
МерсиПървоначално написано от bybz
![]()
А сега да споделя с вас нещо, което ми казаха преди малко.
Значи една моя братовчедка работи във фармацептична фирмаи ми каза, че българската хининова вода била най-хубава, а може би най-ефикасната била тази на Панацея-та! Аз както вече казах, не съм чула добри отзиви от форумите, но тя разказа, че най-много нея купували в последно време.
Другото,което трябва да споделя е, че тя изсушавала косата, а при мен ефекта е обратен![]()
някой да има същия проблем?