Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от scoobydors
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от scoobydors
Държи на приятеля си, какво толкова. Според мен си е даже похвално, защото малко хора в днешно време ще го направят. Не иска да го нарани просто....
А ти авторке просто се откажи, не им разбивай приятелството. Ще си намериш друг, има колкото искаш хубави момчета.

Не съм съгласен В случая момичето да се откаже от желанието си заради това, че онзи още продължава да я харесва. Не мисля, че това е добра идея. И защо да им разваля приятелството, само човек, който не разбира положението може да се разсърди на приятеля си, заради такова нещо.
Едва ли бившия и е казал на приятеля си непременно да няма нищо с нея, той сам си го е решил ЗАЩОТО ДЪРЖИ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ И НЕ ИСКА ДА ГО НАРАНЯВА когато го кара да ги вижда заедно, че са щастливи... когато все още знае, че той има чувства към нея

Попадал съм в такива ситуации неведнъж и съм виждал, че всичко се прави по навик, не защото някой виждал еди какво си. Хайде сега. Момчето я харесва и да се стиска, защото онзи още имал чувства и иска нещо от момичето, което не иска нищо от него. Няма смисъл, както казах, ако му е приятел ще го разбере и няма да има проблеми.
Или... не я харесва толкова много всъщност и си търси извинение да не е с нея?