Бившия ми е с 11 години по-голям.Ходихме известно време,изневери ми и скъсахме.Пак се сдобрихме и пак издънка от негова страна.Пълен боклук е,но ми е голяма слабост.И тази седмица излизахме 3 пъти.Гушка ме,целува ме,секс правихме.Знам че има 2 най-добри приятелки.Видях му дисплея на тела вчера снимка с 1 мацка.Питам го коя е-ми една приятелка,само приятелка без задни мисли.Казах му ако е гадже прсто да ми каже,вече взех да приемам всичко.Но той ми каза-"Луда ли си,ако имах гадже нямаше да ти звъня и да се виждам с теб.Имам толкова много работа,времето ми е пари и аз го споделям с теб"За това знам че е прав,но нз вече лъже ли ме отново.А се е променил доста.Преди почти не пишеше,не звънеше , не идваше (от съседен град е) А сега направо ме учудва.Казах му го и той ми каза-"Искам нормални тношения вече,за 1 година ми стана ясно че ще съм с теб,ако не исках изобщо нямаше да те търся"
Мн съм го нареждала-"Глупак,идиот,комплексар",н пак си ме търси.Какво ви е мнението за подобен тип мъже и пооведение?[/b]
Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.