- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъка ............
Влюбена съм в едно момче , но нямам никакви шансове с него .... Просто исках да споделя с някого мъката си ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наисти кофти....но ти дори пробвала ли си се с него,поговорила ли си с него,та да си убедена,че нямаш шансове?....
...![]()
![]()
Спокойно всичко минава ...
Ако не е той нали знаеш, че ще е друг ...
спокс
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как разбра ,че нямаш никакви шансове?
Опита ли се?Говори ли с него?
Ако си и ти е казал ,че не те харесва просто се опитай да потиснеш чувствата си и да продължиш напред.
Ако ли не си му казала няма как да разбереш дали имаш или нямаш ;] Просто опитай нищо не губиш![]()
![]()
--------------------------------------------------------
днес играхме на подаръци или както се казваше там ... падна ми се вътрешна с него , а аз тотално се изложих ....... просто се спекох ( и без това не съм мн добра в целуването .. ) стана страшно тъпо ..... срам ме е да го погледна в очите
Оу..ти си още малка ..спокойно ще го забравиш и ще си намериш друг!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
След няколко дни всичко това ще се е забравило.....Първоначално написано от ivana0895
Като го видиш си поговорете насаме и изясни всичко.
мерси за съветите![]()
Ок.
nicolepcd
Виж не искам да ти давам напразни надежди,но пък чак да няма абсолютно никакви шансове с него просто не ми се вярва.И в най-тъмната стая все има по някой лъч светлина.Ако за сега нещата не стават,то не се знае дали в последствие няма да излезне нещо.Пък и да е излезе момчетата на този свят няма да се свършат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
пфф,защо да нямаш шанс,не се отказвай,бори се,освен ако няма мн мн мн сериозно гадже което обича и т.н,но едва ли,така че не се отказвай,може пък и той да те харесва ,знае ли човек![]()
![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Здравей, миличка!
Неприятно нещо..
Има време - животът е пред теб! Не плачи!
Искам да ти кажа една мъдра мисъл: ''Никой не заслужава сълзите ти, а който ги заслужава - НЕ БИ ТЕ РАЗПЛАКАЛ! ''
Няма смисъл да се тормозиш и да си тровиш душичката за някого, който не те заслужава.
Ти си ценен човек и искрено вярвам, че ще срещнеш любовта на живота си!
Успехчета!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Недей така де,не винаги любовта е споделена.Попитай го дали те харесва-ако не,здраве да е.Забрави го.Ако отговорът е "да"..нужно ли е да продължавам?
Абе важното е да гледаш право напред и нагоре.Не плачи заради човек,който няма да помниш след десет години.
Бори се бе момиче!
МОМИЧЕ СЪМ!!!