- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той няма въображение...
Ами мисля, че темата е ясна как да го накарам да направим нещо различно в леглото, защото вече започва да ми омръзва все едно и също.
Писва ми всеки път аз да съм новатора, искам изненади и романтика, а той не се сеща, как да му намекна без да му кажа че е некадърен
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
кажи му че ако не измисля нещо различно всеки път няма да правиш секс с него!
И @HichNeMiPuka също няма въображение и й трябва сума ти време за да ме храни на лични, пък дори не го прави качествено =(
Няма лек... unfortunately![]()
![]()
![]()
еми да го накараш...то насила...явно не му идва отвътре или просто не може. Може да е емоционално поумрял, хората попринцип правят изненади и романтика, когато са въодушевени и го искат![]()
деа знам, говорете и т'ва е , друг начин няма, ма говорете много за да го опознаеш много добре и споделете най-съкровенните си работи, така има шанс той да се влюби наистина и да прави много работи![]()
сетих се и още нещо... може да играете няква игра .... ... който бие казва какво иска другия да му направи... Ще почнете да си изпълнявате желанията, и двамата ще сте доволни : )
хах тва е добра идея ама ако той не се е влюбил истински за 3 години за кво говориме.
Днеска правиме 3 години той отива на изпит в университета, хубаво, но после хич няма да се сети да се реваншира. Искам внимание, а той не зацепва и като му го кажа той казва: "абе кво само мрънкаш, пак нещо се цупиш и не ти е наред". Само да поясня че съм на 18, а той на 20 не сме на по 12-13 год.![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Нищо, не се притеснявай.Първоначално написано от miss_kiss181
Всички забелязваме, че физическата възраст не е правопропорционална и на психическата.
любовта няма нищо общо с експериментите в секса... Всички нормални хора обичат секса... 100% ще се изкефи на идеите ти за разбообразяване (освен ако не си безумно извратена) ...
Може и да се разберете да се редувате.. една нощ ти му изпълняваш всичко... една нощ той.. Завръзване, секс на публично място... квото ти харесва : )
много си жалкаПървоначално написано от Made_of_Pain
за разлика от теб някои имаме и личен живот
и не киснем по цял ден пред компа
не смятам повече да се ангажирам с отговори на малоумните ти подмятания
живей си тъжния животец и продължавай да висиш из форумите
\/
Бичове, камшици... BDSM тръпка си е!
3 години сте правили един и същи секс?!?!?!![]()
Ако е така, проблема му е у кратуната.....
Ти си типично доказателствоПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Отностно темата.... Уха 3 годинки мисионерската![]()
![]()
Пращай му анонимни писма
![]()
За 3 години трябва да сте свикнали толкова много заедно, че да си му кажеш какво искаш и да настояваш да го получиш.... Толкова ли е трудно да настояваш?
De-Phazz - Anchorless
Ти нали ми знаеш възрастта, че чак реши да не вървиш по- назад от излагащите се...Първоначално написано от Vichko0o
Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъдаПървоначално написано от Made_of_Pain
Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си
А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш
![]()
De-Phazz - Anchorless
Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъдаПървоначално написано от Vichko0o
Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си
А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш
[/quote]
First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
След това - непременно на правопис.
Първоначално написано от Made_of_Pain
First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
След това - непременно на правопис.[/quote]
И тва ли беше най-умното което можа да ти роди безмозъчната тиква ? Колко съм неграмотен ... Ма тва да не ти е час по БеЛ ? Нито си перфектен нито си нищо за да ми казваш какъв съм аз... Ясно и ти си поредния задклавиатурен "мутраген"![]()
![]()
Хвани си гадже, ще ти оправи комплексарския, безсмислен, жалък животец
![]()
De-Phazz - Anchorless
можеби тръпката се е изгубила щом сте толкова много време заедно...
xahx emi ne znam n0 i az imam sushtiq problem s moq priqtel ;( toi ne moje da me nakara da se vuzbudq pravi si kefaa na nego i men vuobshte ne me zadovolqva..imalo e sluchai v koit0 d0kato pravim sex t0lk0va e ednoobrazno i burzo 4e sum zaspivala po4ti.... d0ri k0gat0 mi pravi shpakli ne m0je da me vuzbudi i kat0 g0v0rim na taq tema toi vika- mi to ne 4e az ne moa mi ti ne moi6 se vuzbujdash i nekfi takiva nzn ..![]()
![]()
![]()
Честно да ти кажа и аз съм така, не че не искам- просто ме мързи
по принцип по 3 пози ми стига на 1 път.....
Не ми харесва да е дълго, нито късо - така, че средно![]()
къде останаха мъжете които искат да чукат мацките по цяла нощ и да правят с тях какво ли не!?![]()
![]()
![]()
![]()
ми наситил съм се поне аз и не ми е толкова забавно, аккто на тези пичове по 17-20...
да ти кажа... за тия работи няма възраст... или си изобретателен или не си....
Са не е казано всеки път да правиш ебаааси нещата.... ама друго си е да има повече разнообразие![]()
![]()
на 1 страница имаше едно изказаване, че правим секс само в мисионерска поза: това не е така, ставаше въпрос за това, че напоследък той става малко или много егоист или мн го мързи нз кое от двете.![]()
имам предложениеПървоначално написано от miss_kiss181
накарай го да ревнува
някой невин флирт
или "палава усмивка"
и може би нещата ще се нормализират