.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

той няма въображение...

Ами мисля, че темата е ясна как да го накарам да направим нещо различно в леглото, защото вече започва да ми омръзва все едно и също.
    Писва ми всеки път аз да съм новатора, искам изненади и романтика, а той не се сеща, как да му намекна без да му кажа че е некадърен
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

кажи му че ако не измисля нещо различно всеки път няма да правиш секс с него!

Супер фен
    Град
    Венера
    И @HichNeMiPuka също няма въображение и й трябва сума ти време за да ме храни на лични, пък дори не го прави качествено =(
    Няма лек... unfortunately

Фен
    Град
    Sofia
    еми да го накараш...то насила...явно не му идва отвътре или просто не може. Може да е емоционално поумрял, хората попринцип правят изненади и романтика, когато са въодушевени и го искат
    деа знам, говорете и т'ва е , друг начин няма, ма говорете много за да го опознаеш много добре и споделете най-съкровенните си работи, така има шанс той да се влюби наистина и да прави много работи

сетих се и още нещо... може да играете няква игра .... ... който бие казва какво иска другия да му направи... Ще почнете да си изпълнявате желанията, и двамата ще сте доволни : )

хах тва е добра идея ама ако той не се е влюбил истински за 3 години за кво говориме.
    Днеска правиме 3 години той отива на изпит в университета, хубаво, но после хич няма да се сети да се реваншира. Искам внимание, а той не зацепва и като му го кажа той казва: "абе кво само мрънкаш, пак нещо се цупиш и не ти е наред". Само да поясня че съм на 18, а той на 20 не сме на по 12-13 год.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    хах тва е добра идея ама ако той не се е влюбил истински за 3 години за кво говориме.
    Днеска правиме 3 години той отива на изпит в университета, хубаво, но после хич няма да се сети да се реваншира. Искам внимание, а той не зацепва и като му го кажа той казва: "абе кво само мрънкаш, пак нещо се цупиш и не ти е наред". Само да поясня че съм на 18, а той на 20 не сме на по 12-13 год.
    Нищо, не се притеснявай.
    Всички забелязваме, че физическата възраст не е правопропорционална и на психическата.

любовта няма нищо общо с експериментите в секса... Всички нормални хора обичат секса... 100% ще се изкефи на идеите ти за разбообразяване (освен ако не си безумно извратена) ...

Може и да се разберете да се редувате.. една нощ ти му изпълняваш всичко... една нощ той.. Завръзване, секс на публично място... квото ти харесва : )

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    И @HichNeMiPuka също няма въображение и й трябва сума ти време за да ме храни на лични, пък дори не го прави качествено =(
    Няма лек... unfortunately
    много си жалка
    за разлика от теб някои имаме и личен живот
    и не киснем по цял ден пред компа

не смятам повече да се ангажирам с отговори на малоумните ти подмятания
    живей си тъжния животец и продължавай да висиш из форумите

\/

Супер фен
    Град
    Венера
    Бичове, камшици... BDSM тръпка си е!

Фен
    Град
    Sofia
    3 години сте правили един и същи секс?!?!?!
    Ако е така, проблема му е у кратуната.....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Нищо, не се притеснявай.
    Всички забелязваме, че физическата възраст не е правопропорционална и на психическата.
    Ти си типично доказателство
    Отностно темата.... Уха 3 годинки мисионерската Пращай му анонимни писма За 3 години трябва да сте свикнали толкова много заедно, че да си му кажеш какво искаш и да настояваш да го получиш.... Толкова ли е трудно да настояваш?
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o

Нищо, не се притеснявай.
    Ти нали ми знаеш възрастта, че чак реши да не вървиш по- назад от излагащите се...

Град

Нищо, не се притеснявай.
    Ти нали ми знаеш възрастта, че чак реши да не вървиш по- назад от излагащите се...
    Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен
    Град
    Венера
    Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш [/quote]

First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
    След това - непременно на правопис.

Град
    Бе колкото и да се излагам аз, пак над теб ше бъда Сам каза, че възрастта няма значение един вид, такаче не ме вълнува на колко си А и като ти чета постовете, колкото по голям си толкова по жалък си за думите, които казваш

First of all... всички трябва да минете на един курс за определяне на пола.
    След това - непременно на правопис.
    [/quote]
    И тва ли беше най-умното което можа да ти роди безмозъчната тиква ? Колко съм неграмотен ... Ма тва да не ти е час по БеЛ ? Нито си перфектен нито си нищо за да ми казваш какъв съм аз... Ясно и ти си поредния задклавиатурен "мутраген" Хвани си гадже, ще ти оправи комплексарския, безсмислен, жалък животец
    De-Phazz - Anchorless

можеби тръпката се е изгубила щом сте толкова много време заедно...

xahx emi ne znam n0 i az imam sushtiq problem s moq priqtel ;( toi ne moje da me nakara da se vuzbudq pravi si kefaa na nego i men vuobshte ne me zadovolqva..imalo e sluchai v koit0 d0kato pravim sex t0lk0va e ednoobrazno i burzo 4e sum zaspivala po4ti.... d0ri k0gat0 mi pravi shpakli ne m0je da me vuzbudi i kat0 g0v0rim na taq tema toi vika- mi to ne 4e az ne moa mi ti ne moi6 se vuzbujdash i nekfi takiva nzn ..

Честно да ти кажа и аз съм така, не че не искам- просто ме мързи

по принцип по 3 пози ми стига на 1 път.....

Не ми харесва да е дълго, нито късо - така, че средно

къде останаха мъжете които искат да чукат мацките по цяла нощ и да правят с тях какво ли не!?

ми наситил съм се поне аз и не ми е толкова забавно, аккто на тези пичове по 17-20...

да ти кажа... за тия работи няма възраст... или си изобретателен или не си....
    Са не е казано всеки път да правиш ебаааси нещата.... ама друго си е да има повече разнообразие

Според мен има друго значение, но както и да е....

на 1 страница имаше едно изказаване, че правим секс само в мисионерска поза: това не е така, ставаше въпрос за това, че напоследък той става малко или много егоист или мн го мързи нз кое от двете.

на 1 страница имаше едно изказаване, че правим секс само в мисионерска поза: това не е така, ставаше въпрос за това, че напоследък той става малко или много егоист или мн го мързи нз кое от двете.
    имам предложение
    накарай го да ревнува
    някой невин флирт
    или "палава усмивка"
    и може би нещата ще се нормализират

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си