- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Промяна във външния вид
Четох много подобни теми, но не открих желания отговор.Значи искам да направя някаква промяна със себе си.Може би в прическата ми ... Не искам всеки път едни и същи съвети от сорта на: подстрижи си бритон и си направи косата на пластове... косата ми е светло кестенява .. някога ... като по малка имах бретон .. но го пуснах да расте ии го закрепях с фибичка отзад .. същевремено когато косата ми е на път ... не ми стои добре .. с бритон пак не ми стои добре .. ей само така дето съм сега г/д ми стои .. но от 100 века съм с една и съща прическа .. иначе косата ми е на пластове .. чудя се даже дали да си направя светли кичури ... безнадежден случай съм ... наистина искам някаква промяна ии чакам предложенията ви ..![]()
С какви очи си? Ако си с някакви по-светли очи от сорта на сини/сиви много ще ти отива по-тъмна коса. А ако в момента формата на косата ти харесва просто я остави така, но промени дължината![]()
^ или пък промени цвета![]()
друго нещо което можеш да направиш за да те промени е да смениш стила си на обличане, да почнеш да се ориентираш към по елегантни неща и 100% ще направи впечатление![]()
Не кичури, само не кичури!
Дължината, като за начало, е предостатъчна
Или от светла - черна.)
Напротив ако си с светли очи ще ти отива русото.Можеш да си направиш цялата коса на кичури(руси),да я подскасиш малко обаче да ти остане на етажи и със бретон знам,че каза,че не искаш такива съвети ама ако искаш промяня....Първоначално написано от Spider4eto
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
и аз казвам не на кичурите после ще ти е трудно да я поддържаш и ако не са добре направени ще е шаренко доста
пробвай с промяна на цялостния цвят на косата ти,натуралният ти е светло кестеняв така че няма проблем да я потъмниш или изсветлиш.
но като го решиш бъди сигурня,защото след черното после доста време ще има да я изсветлиш![]()
+Първоначално написано от baby_v_
Руса кукличка
Това точно го казах от личен опит: имам синьо-сиви очи. Косата ми е светло кестенява. По-миналата година ми щукна да се изруся, яко седеше но някак беше белезникаво, ако ме разбирате. Сега съм с един цвят, вишнево-черно се води и се харесвам супер много. Получава се един контраст между очите, кожата и косата. Много хора не бяха забелязали че съм със сини очи, а като се потъмних и изпъкват супер много. Ако искате и снимки ше ви пусна с руса и черна коса да видите наистина за какво говоряПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Ами защо не попиташ фризиорката си... тя може би най-добре ще може да прецени какво би ти отивало... иначе ако си по смела можеш да промениш дължината.... цвета... много варианти има.. и все пак питай я за да не се получи ефекта "Леле какво направих...?! "![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
http://images.google.bg/images?hl=bg...B8%D1%8F&gbv=2
Разгледай, има страшно много видове прически... може и да си харесаш някоя.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пусни снимкиПървоначално написано от Spider4eto
![]()
според мен ще ти отива нещо рижаво,пък и си е промяна![]()
Spider4eto с руса коса ми харесва повече как стой особено на цвета на кожата ,обаче найстина с черната коса се откроява цвета на очите ти,които са много хубави![]()
Първоначално написано от baby_v_
Ооо глупости вече си я представих с руси кичури на кестенява коса ужас и на най-хубавия човек не му ходят.Ужасна комбинация!Като за начало изветли или потъмни косата си с 1 тон да видиш как ти стой.Ако си с кафяви очи и светла кожа може да ти отива рижото или светло кестенявото.Ако си със сини-тъмно кестеняво....Нз най-добре постни снимка![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
sweetsunshine и аз се харесвах с руса коса, но някак всичко беше светло и ддз белезникаво ми седеше. Тенкс за очите![]()
Първоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
![]()
![]()
не ме карай да се смея.Вярно е,че кичурите стоят различно на всеки,ама не е вярно,че стоят ужасно на всеки.Аз съм с руси кичури и много се харесвам и съм със зелени очи.Едно момиче от моя клас си е направило цялата коса на кичури и също е със зелени очи и много и ходи....така че....не ми казвай,че и на най-хубавия човек не му стоят добре кичурите.
Първоначално написано от baby_v_
Зависи какви са,понеже има на някой на който им стой ужасно!Аз лично немога да си представя на тъмна коса руси кичури...Простооо контраста ми е прекалено голямОбаче щом ти се харесва-ок,не ми се спори
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
да наистина на по-тъмна коса русите кичури стоят малко гадно както и на леко по-мургавите хора, но иначе на горе доло светла коса стоят добре![]()
..........
имаш толкова хубави очи, слагай си черен или кафяв молив, а и опушени сенки, много добре ще ти стоят, специално мисля, че кафяв молив за очи ще рулира
One 21 GunS
Първоначално написано от sweetsunshine
+1
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
промени дължинатаю
сега за лятото може да си избереш подходяща къса прическа ))
НЕ боядисвай косата си-вредно е![]()