- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля Ви , дайте ми съвет
значии , ето как стои въпросът ...
онзи ден шях да ходя у приятеля си , но преди товаа се минах "долу" със самобрасначката на майка , тъй като моята я бях хвърлила миналия ден . след час два започна да ме сърби "отдолу" ноо си помислих че са пъпчиции и така намазах се с алергозан и отидох у приятеля си .
Направихме го , както бяхме планирали . когато се прибрахх влязох в банята да си одаря душ. отново започна да ме сърбии ,но ме сърбе6е клиторът и срамните устни а не от пъпчиции днесс вече се побърквам отт сърбеж .. отдоло съм се подула леко , ама съм и суха . а сега когато се изкъпах погледнах и видяхх някъкво бяло веществоо много гадно . страх ме е да не е някаква гъбична инфекция .
не искам да ходя на лекар независимо какъв за6тото 6те трябва да обясня на майка си . а тя не знае че не съм девствена ..
Моля помогнете![]()
Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно! :P (sun)
А защо майка ти трябва да знае, че отиваш на лекар? Все пак сега е лято и предполагам, че си ваканция и, че тя работи. Помоли някоя приятелка да дойде с теб и кажи на майка ти, че излизате навън да ходите на кино да се поразходите и т.н. Отиде на гинеколог и му кажи как стоят нещата. Ако е гъбична инфекция трябва да пиеш хапчета и ти и приятеля ти. И между другото питай го и него дали го сърби. Шансът той да няма, а ти да имаш е много малък. А и след като си ползвала самобръсначката на майка ти и след това е станало може и от там да си я хванала инфекцията и майка ти да има също. Иди на гинеколог, замазвайки очите на майка ти, защото тези инфекции не са безобидни. И пак ти казвам попитай и приятеля си, защото най-вероятно ще се наложи и той да се лекува.![]()
ее явно 6те тряябва наистина да се хвана и да отида , ноо имам и друг проблем паритее чудя сее откаде да ги избарам . не съм ходила преди на гинеколог и нензам колк о6те ми излезе , а и ако не наложат лекарства, има6 ли представа колк огоре доло 6те ми трябват
Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно! :P (sun)
Нямам си идея. Ако си под 18, прегледите ще ти излязат без пари, ако си вземеш направление от личната лекарка. Лекарствата не знам колко са.Първоначално написано от maimuncho
![]()
охх , не исках да се стига чак до тук ;(
мислих си че 6те е не6то малко и от самосебеси 6те отмине
а 6то се отнася до приятеля ми , днес съм с него цял ден ии не съм забелязвала да му има не6то , но все пак 6те го попитам
Мерси заа помо6та !![]()
аа и междо друготоо ас имах бяло течение , възможно ли е да е и от негоо тва всичкото ..![]()
^Вече съм почти сигурен, че имаш инфекция. Бялото течение е един от индикаторите за бактериална или гъбична инфекция, сърбежът също. Много съвпадения? И тези инфекции се предават по полов път, така че хващай гаджето под ръка и на доктор и двамата!
хм .. и аз си мисля че не е на добре ..най добре да идем на лекар човек ... както каза ще кажеш на майка ти че отиваме на луна парк или нещо да ти даде пари ... а за останала частт ... малко аз ,,,гаджето.. .ии така ... ;сс ;х ..
охх много ме е страх да не ми кажат нещо , а ии майка ми обича често да посещава личната за щяло и нещяло , нямам доверие .. но какво да се прави сигурно утре или другиден утиваме
ии да се надявам на най - доброто![]()
Ако си се самозадоволявала с някакви предмети...
Ако приятеля ти не си го е мил дълго време...
Може и да е резултат от някаква настинка, която си прекарала в скоро време /ангина, грип/
na4ii bqloto te4enie ne e samo ot infekcii .. tova go imat po4ti vsi4ki jenii .. aa lekoto poduvane sam 4ela 4e e pritoka na kraf koito se polu4ava ot golqmata vazbuda .... sarberj i razdraznenie spored men ima6 za6toto si se pritrila i zatova e suho i az sam bila po sa6tiq na4in .. spored men e normalno neznam na men mi minava .. no tvoeto moje i da e drugo zatova otidi i na lekar za vseki slu4ai
ии сегаа .. какво да правя да почакам още малко или да се хва6там на лекарр , за6тото ако ми няма ни6то 6те се изям ако майка мии разбере и започне да ме разпитва
даже си мислихх даали не де и кажа че просто ме сарбии че съм подута и суха , да пропусна момента сус самобрасначката ии ходенето у приятеля си
ии акоо стане така далии е възможно гинекологът даа сподели с нея това че не съм девственаа , как мислите ?
мило дете,марш на лекар![]()
Абе ти в ред ли си? Това е ИНФЕКЦИЯ! Знаеш ли до какви последствия може да стигне, ако не се лекува? Скоро и да и искаш и да не искаш, като те тръшне някоя 40-градусова температура не само майка ти ще разбере, ами и съседите. Как ще разбере майка ти като живееш в София? Да не би да познава всички гинеколози? Мислех, че имаш повече акъл в тази глава.... Ама като искашш стой си с притеснението и евентуалната инфекция и чакай да се стигне до усложнение, пък ти мисли през това време дали майка ти ще разбере или не...
амм не живея в софия.. прсото не съм си променяла профила ,, живея в несебър. .. днекса утидох на лекар ( при личната ) даде ми тя талон за гинеколог .. но мии стана гадно и казах на майкаа пък и тука всичкоо се разчува бързо ..
майка ме пита дали съм имала с някого не6то някога . аз и казах не
дано да не разбере а аз утре съм на гинеколог![]()
Оле така като те слушам това направо си е гъбична инфекция,а и не е било нужно да казваш на майка ти ,една моя приятелка имаше същия проблем като твоя,и взехме направление и и предписаха някакви хапчета бяха 10 лева някъде не повече и се оправи.А колкото до приятеля ти наистина има голяма вероятност и той да го е лепнал това,така че да ходи на доктор.
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
пфф казах муу той ми вика .. не съм ти виновен , че си хванала гъбичкии .
а на мене ми няма ни6то , и смени темата
та .. аз казах на майка тя не ми каза ни6тоо , но ме е страх гинеколожката мове ли да и кажее че не съм девсттвенаа акоо тя я пита .. ;х или е длъжна да премълчи
м аз пък мисля че има право да и каже,ако попита- Щом си под 18 год..![]()
ахх пи6а само да кажа е може темата да се заключи ,, а по темата
майка има6е толкова работа че не успяхме да утидем на гинеколог и както казаа една съфоруумка по нагоре ,, явно е било от протриване и превъзбуда за6тото вече всичко си ми мина:P :P
Радвам се и следващия път не използвай чужди самобрасначкии,не е хубаво :P
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
от 7 дерета вода се извадиА щом Барак Обама ти казва че имаш инфекция слушай го кво приказва еееееее президент със висше
![]()
![]()
![]()