- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Приятелка" :@
Кажи на приятелката си,че ти е писнало от подобни номера..или да се променя,или я заеби и толкова.С момчето-продължавай да ходиш насам-натам с него,кажи му,че се интересуваш от него..абе разкажи му всичко.Вече от него зависи какво ще стане.Айде и успех.
+1 ...дай да гу виим тоя плейбой,дето не гу харесват..Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
... я па тваПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
Че ти лесните ли харесваш?
![]()
![]()
P.S. Не се заяждам просто м истана интересно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мне то маи не се разбира от поста . Имах предвид е предпоитам момието да показва че и допадам и да показва интерес ваобще ... тва е доста важно за мене щото ненавиждам когато някой се прави че ме няма...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Тук долавям лична обида !!!Първоначално написано от FlashMX
![]()
Иначе заеби си ''приятелката'' и залягай повече над учебниците, а не да ходиш по партита напред назад![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Амиии даааа разбира сеПървоначално написано от kosder
Колкото по темата,таква приятелка не ти трябва,а и вината не е само нейна,"плейбойчето" също има![]()
Така е по силните побеждават или в случая по големите курви имат повече мъже опитаи се да станеш по силна от приятелката си.
St.ANGER
Аз съм на същото мнениеПървоначално написано от MiLGaR0sSa
Леле все едно сме в детската градина. Явно толкова ти е харесването, щом го предоставяш на "приятелката" си. Лично за мен, проблема е в теб, задето си такава будала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Харесай си момче, което няма профил в импулс![]()
My heart is broke but I have some glue
баааам няколко в зъбите и ще се оправи, гаранция![]()
хахах, кажи й, че супер си хлътнала по някое друго момче, че да почне да се занимава с него и да забрави за ''плейбоя, дето не го харесват момичетата''Първоначално написано от Converse333
в същото време си продължавай флирта с него, но гледай тя да не разбира
тва не съм мн сиг на базик или насериозно го казах... ти прецени как ще го използваш
![]()
аз си мисля, че ако зарежеш приятелката, нея ще я хване яд и ще се занатиска още по- сериозно на момчето, нали е ''злобна кучкЪъЪ''. не е нужно да се караш с нея, даже е по- добре да е близо до теб, за да я държиш под око. но вече не й споделяй нищо, виждаш какво става, като го правиш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Както казаха по принцип плейбойчетата те хващат просто за седмица , за да
си им поредната бройка .. а такива приятелки като тази .. то тя не ти е приятелка щом нарочно ти взима момчетата .. кажи и го тва, кажи и че ти е писнало от нея и ей такива неща .. всичко , което искаш да и кажеш го кажи !
Actions speaks louder then words .. >.<
според мен зарежи тая твоя приятелка и си търси твоето момче ТЯ НЕКА СИ Е КУ*ВА
на 16 - пръскане с вода кат лапета
олелей покажи и ти дупе като твоята приятелка курвичката
покажи малко тераса , балкон , пвц , каквото имаш
не може да обикаляш като матрицата с палта и супер скрита и момчетата да си падат като бебе от люлка видел големи бидони пълни с мляко за теб ..
а иначе я дай импулс да те видя и тоз импулс на курвичката :Д![]()
Чукайте се за удоволствие
Зае** ги и двамата!?![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Хаха,да ти кажа честно аз съм много по-красива от нея (не съм самовлюбена,просто си казвам истинатаПървоначално написано от iskamdate123
) , имам мноого по-хубаво тяло от нейното,тя е ниска с набити крака.Абее..незнам просто какво й харесват момчетата,но явно има нещо,с което ги привлича.
![]()
За момчето-разказвали са му какво е правил нея вечер и той не си спомня да се е натискал с нея (поне така казва) и това ми дава надежда,че сигурно не я харесва.![]()
Мерси много на всички за съветите.
Днес не обръщах никакво внимание на "приятелката"и се правех,че не съществува за мен.
За момчето-днес ме заговори в даскало,даже ми звъня в часа,по скайп ми писа.
Мисля,че сега нещата са много по-добре.![]()
Мога да ти кажа,че не ти е никаква приятелка.Прави си изводите какво ще те посъветвам да правиш с нея.